logo

Ataşehir Doğuş Spor Dayanışma Gecesi Düzenledi

Ataşehir Doğuş Spor Dayanışma Gecesi Düzenledi

Bir çok spor dalında amatör faaliyet gösteren Tuncay Akça başkanlığındaki Ataşehir Doğuş Spor Kulübü, geliri kulüp, ve amatör sporcular yararına kullanılacak dayanışma gecesi düzenledi.

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü başkan ve yöneticileri, kulübe katkı sağlamak ve daha fazla çocuğa spor hizmeti vermek için düzenledikleri gecede sporseverleri ağırladı.

AKÇA; “BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK”

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü, spora katkı amaçlı dayanışma gecesi düzenledi. Gecede konuşan Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça; “Bizler Mustafa Kemal’i, eski 1 Mayıs Mahallesini zor şartlar altında kurduk. Buradaki arkadaşlarımız dışarı gidip diledikleri gibi top oynamıyorlardı. Bu arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayarak büyük bir aile oluşturduk ve bu aile Doğuş Spor ailesi oldu” dedi.

Ümraniye Prenses Düğün Salonun da düzenlenen geceye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi Süleyman Karadağ, Ataşehir Belediye Spor Başkan Yardımcısı işadamı Ersin Şahin, STK temsilcileri ve sporseverler katıldı.

Gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Müzikle devam eden programda sahne alan sanatçıların seslendirdiği eserlerle halaylar çeken katılımcılar gönüllerince eğlendi.

“DOĞUŞ SPOR KULÜBÜ’NÜN DOSTLARI HOŞ GELDİNİZ”

Fazla ilginin gösterilmediği gecede konuşan Türkiye’nin güler yüzlü yaramaz çocuğu, sanatçı, sporsever Başkan Tuncay Akça;  Mustafa Kemal’in ve Doğuş Spor Kulübü’nün dostları hoş geldiniz diyerek; “ Bugün 24 Kasım bizi onurlu bir şekilde yetiştiren öğretmenlerimizin günü. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bizler, kardeşlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onları güzel birer birey olarak yetiştirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Önce Mustafa Kemal halkı, esnafı, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi, belediyemizin başkan yardımcıları, Meclis Üyeleri ve kıymetli müdürlerime katkı ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMAK İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİK”

Akça; “Bizler Mustafa Kemal’i, eski 1 Mayıs Mahallesini zor şartlar altında kurduk. Buradaki arkadaşlarımız dışarı gidip diledikleri gibi top oynamıyorlardı. Bu arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayarak büyük bir aile oluşturduk ve bu aile Doğuş Spor ailesi oldu. Kurucu başkanlardan Bayram kardeşimle beraber bu birlikteliği oluşturmak için çok mücadele ettik. Bu süreç içinde bu kulübe hizmet eden birçok başkan ve yönetici oldu onlara da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ BAŞARILI VE AHLAKLI FUTBOLCU YETİŞTİRMEK”

Akça konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler bir bayrak yarışı olarak bir yerlere kadar getirdik. Bundan sonra genç kardeşlerimiz bu takımı yöneterek iyi bir yere getireceklerine inanıyorum. Çizdiğimiz hedefe ulaşacağımıza inanarak şampiyonluğu bu gençlere tattıracağız.  Bu kardeşlerimizi iyi, başarılı ve ahlaklı birer futbolcu olarak yetiştireceğiz.”

Akça konuşmasının sonunda; bu akşam gecemize katılarak bizleri onurlandırdınız. Sporcu kardeşlerimize verdiğiniz destekten dolayı hepinize tekrar teşekkür eder şahsım ve yönetim kurulumuz adına saygılarımı sunuyorum dedi.

Konuşmaların sonunda kulübe katkı sunanlara plaketleri Başkan Tuncay Akça ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez plaketi alırken Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamlarını ileterek başkanın spora ve eğitime çok önem verdiğini vurguladı.

Çerkez; sporun önemine değinerek bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini söyledi.

HABER & GÖRSEL : ALİ BAL

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ