logo

Ataşehir Doğuş Spor Yönetiminde Nöbet Değişimi

Ataşehir Doğuş Spor Yönetiminde Nöbet Değişimi

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü 15’nci Olağan Kongresi kulüp binasında 20 Mayıs 2018 pazar günü yapıldı. Kongrede yapılan seçimle Çetin Kaygusuz kulüp başkanlığına getirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kulüp merkezinde gerçekleştirilen Ataşehir Doğuş Spor Kulübü 15. Olağan Genel Kuruluna CHP Ataişehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ’da katıldı.

Başkan Tuncay Akça’nın açılışını yaptığı Ataşehir Doğuş Spor Kulübü 15. Olağan Genel Kurulu, Divan Kurulu’nun oluşumu ve yetkilendirilmesi ile devam etti.

Divan Kurulu yönetiminde sürdürülen Doğuş Spor Kulübü 15. Olağan Genel Kurulu gündemdeki maddelerden faaliyet raporu, gelir gider bütçeleri ve tahmini bütçelerin görüşülerek kabulü ile devam etti.

Gündemde yer alan yeni yönetimin belirlenmesi için seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Çetin Kaygusuz başkanlığında oluşan Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı liste üyelerin desteğiyle Ataşehir Doğuş Spor Kulübü’nü yeni dönemde yönetme yetkisini aldı.

Görevi yeni yönetim kurulu üyeleri ve yeni kulüp başkanı Çetin Kaygusuz’a devredecek olan Kulüp Başkanı Tuncay Akça’ya Genel Kurulda alınan kararla Ataşehir Doğuş Spor Kulübü onursal başkanlığı verildi.

Çetin Kaygusuz Başkanlığında Oluşan Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Yönetim Kurulu listesi:

Başkan Çetin Kaygusuz

YÖNETİM KURULU

Ayhan Balıkçı

Çetin Karadağ

Bülent Yılmaz

Tekin Erdemir

Çağdaş Polat

Mustafa yolcu

Erol Şahin

Nur Ali Ocak

Serhat Can Altay

Muharrem Temel

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ