logo

Ataşehir Emniyeti’nden Uyuşturucu Madde Tacirlerine Darbe

Ataşehir Emniyeti’nden Uyuşturucu Madde Tacirlerine Darbe

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler Örnek Mahallesi, Doktor Suphi Ezgi sokak’ta bulunan bir adres yaptığı operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Uyuşturucu madde bulundurarak sattığı bilgisi üzerine takibe alınan Örnek Mahallesi Doktor Suphi Ezgi sokak’taki adrese Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonla uyuşturucu madde imalatçıları ve tacirlerine darbe vuruldu.

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler yukarıda adı geçen şahısların şüpheliler Ş. B., S. B. Ve İ.K.’nin Örnek Mahallesi Doktor Suphi Ezgi sokak’ta belirlenen adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurarak sattığı  bilgisi alması  üzerine ilgili adresi takibe aldılar.

B. ve Ş. B. isimli şahıslar bahse konu adresten çıkarken görevli polislerce yakalandı. Kaçma teşebbüsünde bulunan Ş. B. isimli şüpheli kaçmaya kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

Kovalamaca sırasında çıkan arbedede M. T. isimli polis memurunun sağ kolu 3 yerden kırıldı. E. K. isimli polis memurunun da 3 dişi kırıldı.

Operasyon yapılan adreste yapılan aramada; 30 adet satışa hazır taş kokain, 50 adet extasy hap, Satışa hazır 391 parça toplamda 489 gr Skunk, Beyaz poşet içerisinde 400 gr Skunk ele geçirildi

Ayrıca operasyonda suç aleti olarak kullanılan 1 hassas terazi, 3500 TL para, çok sayıda klipsli poşet, 3 adet cep telefonu da ele geçirildi.

Adrese yapılan operasyonda ele geçirilen malzemeler ve yakalanan şüpheli şahıslar savcılık işlemleri için adliyeye sevk edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ