logo

Ataşehir Giresunlulardan Afrin’e Kan Bağışı İle Destek

Ataşehir Giresunlulardan Afrin’e Kan Bağışı İle Destek

Ataşehir Giresunlular Derneği Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi ile birlikte dernek merkezinde ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklerimize destek için “Kan Bağışı” kampanyası düzenledi.

Fatih Yelekoğlu başkanlığındaki Ataşehir Giresunlular Derneği merkezinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Ataşehir Meclis Üyesi Ekrem Köse, Alucra Vakfı Başkanı Sinan Karaveli, Çamolukspor Futbolcuları ve vatandaşlar katıldı. Kampanya sonucunda 88 ünite kan bağışı yapıldığı açıklandı.

Askeri hareketliliğin olduğu bu günde Mehmetçiğe nasıl destek olabileceklerini düşünerek kan bağış kampanyasına karar verdiklerini kaydeden Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, 88 ünite kan bağışı yapıldığı açıklanan Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Memleketimizde şu anda bir askeri hareketlilik var. Bizlerde Mehmetçiğimize moral, destek olsun düşüncesi ile neler yapabiliriz, nasıl bir katkı sağlarız diye düşündük. Ataşehir’den Afrin’deki Mehmetçiklerimize yapabileceğimiz en iyi şeyin kan bağışı kampanyası olduğunu düşünerek bu kampanyayı düzenledik. Çünkü ülkemizde ciddi bir kan ihtiyacı var. Kızılay ile birlikte geçen dönemde böyle bir kampanya yaptık. O zamanda böyle bir askeri hareketlilik vardı. “Bir damla kan bir can” sloganıyla o gün yola çıkmıştık. Bu günde Mehmetçiğimiz için bu sloganla yaptığımız kan bağışı kampanyamıza sadece Giresunlu hemşerilerimiz değil bütün vatandaşlarımızı derneğimize davet ettik. İnşallah bu gün istediğimiz hedefe ulaşırız. Kendimize bir kota koyduk. Umarız bu sayıya ulaşırız ve Ataşehir’de de Giresunlu ismini Kızılay noktasında da üst noktalara yazdırmış oluruz. Mehmetçiğimize bir nebzede olsa katkı sunarsak, Gönlü Vatan ve Bayrak aşkıyla atan Topal Osman’ın torunlarını burada en iyi şekilde temsil ederiz inşallah.”

Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, açıklamasında, “Toplumumuza, vatanımıza, milletimize, Ataşehir’deki hemşerilerimize, vatandaşlarımıza elimizden geldiğince desteklerimizi vereceğiz. Birlik, beraberlik, mücadele çerisinde elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yanımızda olarak bizlerin sesini duyurarak destek veriyorsunuz sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yeni bir gazete çalışmanız var sizlere başarılar diliyorum ve hayırlı olsun diyorum. Bizlerde Ataşehir Giresunlular Derneği olarak yapılan her iyi şeyin yanındayız, destekçisiyiz” ifadelerine de yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ