logo

ATAŞEHİR GÖNÜLLÜLERİ KURSİYERLERİ ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ

ATAŞEHİR GÖNÜLLÜLERİ KURSİYERLERİ ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ

Atasehir_gonulluler - (0)Ataşehir Gönüllüleri Derneği kursiyerleri Novada AVM’de  açılan sergide hocaları Suna Kaplan ve Meral Güral ile birlikte yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Recep Kenan/ithaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata Ataşehir Gönüllüleri Derneği kursiyerleri tarafından Novada Alışveriş Merkezi’nde açılan sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Serginin yılardır geleneksel olarak açtıkları ara sergilerden biri olduğunu belirten Ataşehir Gönüllüleri Derneği Başkanı Şenel Dınız, kursiyerlerin; el sanatları, porselen ve çini çalışmalarından örneklerin yer aldığı serginin açıldığını kaydetti.

Serginin amacının dernekte yapılan güzel şeylerin gün yüzüne çıkmasını sağlamak, kursiyerleri motive etmek olduğu kaydeden Başkan Şenel Dınız, yapılan çalışmalarla ortaya çıkan eserleri Ataşehir halkı ile paylaşmak istediklerini söyledi.

Suna Kaplan ve Meral Güral hocaların 50’nin üzerinde kursiyer ile yapılan çalışmaların sergilendiği sergi açılışında THM hocalarından Ahmet Turan Şanlı’nın bağlama eşliğinde seslendirdiği türkülere halk oyunları ile eşlik edildi. Ersoy hoca ve arkadaşlarından da Sirtaki gösterisi yapıldı.

Atasehir_gonulluler - (2)Atasehir_gonulluler - (5)Atasehir_gonulluler - (7)Atasehir_gonulluler - (12)Atasehir_gonulluler - (28)Atasehir_gonulluler - (41)Atasehir_gonulluler - (46)Atasehir_gonulluler - (47)

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ