logo

Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Yemekte Buluştu

Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Yemekte Buluştu

Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Yönetim Kurulu tanışma ve kaynaşma toplantısı Doğu Ataşehir’de Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen’in katılımı ile yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde tek aday olarak girdiği Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Niyazi Yaman ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek üyelerinin katıldığı tanışma ve kaynaşma amacı ile yemekli toplantı gerçekleştirildi.

Ataşehir belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen Ferhatpaşa’da yapmayı planladıkları Hayvan Barınağında dernek için yer tahsis edeceklerinin haberini verdiği toplantıda Ataşehir’i oyun kuşunun başkenti olarak niteleyen Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman Türkiye çapında ses getirecek yarışmalar düzenleyeceklerini söyledi.

Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği’nin tanışma ve kaynaşma toplantısına; Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Namık Sürmen meclis üyeleri Tarkan Buztaş, Arif Kuşçu, İnan Bektas, Cemal Şerifoğlu, Alpay Arslan, Merdan Özer, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, 1. Dönem Meclis üyeleri Metin İnce, Seyfettin Yılmaz, İçrenköy CHP Yürtme Kurulu Üyesi Abdullah Ecee katıldı.

Ataşehir Güvercin Severler Derneği Fahri Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, önceki başkanı Ufuk Bulut, Ataşehir Güvercin Severler Derneği Genel Sekreteri ve Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Pınar, Erkan Turgut, Şükrü Duran, Altan Oynak, İsa Çaglar, Muharrem Bulut, Eyüp Büyükdere, İzzet Özkan, Kenan Cici dernek çalışmaları ile ilgili düşünceleri paylaştılar.

Ataşehir’de 5 Bine Yakın Üye

Ataşehir’de 7 bine yakın güvercin besleyen olduğunun vurgulandığı toplantıda Edirne’den Kars’a 5 bine yakın üyelerinin olduğunu belirttiler. Türkiye mozaiğinden oluşan üyelerinin her görüşten insanlar olduğunun altının çizildiği toplantıda güvercin sevenlere desteği sonucu oluşan sevgileri ile Ataşehir’de Başkan Battal İlgezdi’yi desteklediklerini, oylarının bu yönde kullandıklarını altını çizerek ifade ettiler.

Türkiye Genelinde Birçok İlki Gerçekleştirdik

Oyun kuşunun başkenti olarak niteledikleri Ataşehir’de yapılan etkinliklerde, Ataşehir Güvercin Severler Derneği tarafından Türkiye genelinde birçok ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayan güvercin sevenler, buna şampiyonlukları ve Türkiye’de ilk olan “Kadınlara özel mezat”ı örnek gösterdiler.

atasehir_guvercin_sevenler (0 6)Ferhatpaşa’da Yer Tahsisi

Ataşehirli güvercin severlere Ferhatpaşa’da yapmayı planladıkları Hayvan Barınağında dernek için idari bina ve kuşlar için yer tahsis edeceklerini müjdesini veren Ataşehir belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, proje çalışmaları devam eden barınak ile ilgili İBB ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Türkiye Çapında Ses Getirecek Yarışmalar Düzenlenecek

Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine de katkı verdiklerini belirten Ataşehir Güvercin Severler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Suriye ve Irak’taki savaştan kaçarak ülkemize sığınan savaş mağdurlarına yardım elini uzattıklarını söyledi.

Oyun kuşu başkenti Ataşehir’de Başkan Battal İlgezdi’nin desteği ile Türkiye çapında ses getirecek organizasyonlar düzenleyeceklerini; Kostüm, şebap, oyun kuşu yarışmaları gerçekleştirerek Ataşehir’in adını duyuracaklarını söyleyip, layık görerek kendisini dernek başkanlığına getiren dernek üyelerine teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ