logo

Ataşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması

Ataşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması

Meclis 1.Başkan Vekili Sadi Özata başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi, Mart ayı ilk toplantısındaki gündem dışı konuşmalarda geçmiş toplantılar tartışıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Sadi Özata başkanlığında toplanarak Mart ayı toplantılarının birinci birleşiminde gündemi görüştü.

Toplantı başkan Sadi Özata tarafından okuna Ataşehir İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı yazısı ile Meclis Üyesi Namık Sürmen’in istifasının onaylandığı ve bundan sonra “Bağımsız Meclis Üyesi” statüsü ile çalışmalarını sürdüreceğini duyurdu.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISINDANAtaşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması https://www.itvhaber.com/atasehir-meclisinde-gecmis-toplantinin-hesaplasmasi.html#.Wp3JfsrObfE.twitter Muammer ünlü

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 5. März 2018

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ MUAMMER ÜNLÜ MECLİSE HİTAP ETTİ

Meclis toplantısı gündem dışı konuşmalarla sürdü. Meclise ilk kez hitap ederken kürsüyü kullanma talebinin başkan Sadi Özata tarafından kabulü ile kürsüye gelerek Meclise hitap eden Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Ünlü, meclis üyesi olduğu günden bu güne aldığı notlara dayalı olarak eleştirilerini dile getirdi.

Gündem dışı söz alarak kürsüden meclise hitap eden Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Ünlü, özellikle Yeni Çamlıca Mahallesi’nin sorununa dikkat çekerek, Bakanlık, Büyükşehir yada ilçe Belediyesi tarafından bölgenin sorununa çözüm bulunmasını istedi.

Gündem dışı söz alan Ak Partili bir diğer Meclis Üyesi İsmail Levent ise yırtık, kirli ve bakımsız bayrakların zabıta tarafından denetlenerek yenileri ile değiştirilmesi talebini dile getirdi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ABDULLAH DERAbdullah Der, ‘Büyükşehir İstedi, Yeni Çamlıca’da Çalışma Yapıyoruz’ https://www.itvhaber.com/abdullah-der-buyuksehir-istedi-yeni-camlicada-calisma-yapiyoruz.html#.Wp8M2DHcBeA.twitterAtaşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması https://www.itvhaber.com/atasehir-meclisinde-gecmis-toplantinin-hesaplasmasi.html#.Wp3JfsrObfE.twitter Abdullah Der Abdullah der

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 5. März 2018

YENİSAHRA  İMAR PLANLARINDA EN BÜYÜK MÜCADELE BAŞKANIMIZ İLGEZDİ VE EKİBİNDEN

Meclise hitap ederken ilk kez kürsüyü kullandığını kaydeden CHP Grup Başkanvekili Abdullah Der, geçmiş Ak Partili Meclis Üyesi’nin ve önceki toplantıda kendilerine yönelik eleştirileri yanıtlamak üzere söz aldığının altını çizerek, “Önceki toplantıda Mustafa Cevat Arzık arkadaşımın konuşması vardı ilk yanıtım ona. Yenisahra imarı ile ilgili Belediye, Meclis üyeleri, CHP mücadele vermemiş gibi konuştu. Birçok arkadaşımız da, halk da biliyor ki; Yenisahra Mahallesi’nin imar planlarının çözümünde en büyük mücadeleyi veren Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve ekibidir. Ne yazık ki arkadaşımız buradan sadece Ak Parti grubuna teşekkür etti” diye konuştu.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ Mustafa Cevat ArzıkAtaşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması https://www.itvhaber.com/atasehir-meclisinde-gecmis-toplantinin-hesaplasmasi.html#.Wp3JfsrObfE.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 5. März 2018

PLANIN İBB’DE TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Tutanaktan konuşma metnini okuyan Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık, Abdullah Der’e cevaben yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanı’nın planları halkla birlikte yapacağım” dediğinin de hatırlatarak ; “Planlama müdürlüğümüz planların yapımında büyük destek verdiler. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Planların Büyükşehir’den kabulünü sağlamak için biz de kabul vereceğiz. Ben planın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdiğini vurguladı. Konuşmasının bu şekilde olduğunu ifade eden Arzık, planın destekleri ile oy birliğiyle geçtiğini İBB Meclisinde de hep beraber destekçisi ve takipçisi olacaklarını, yanlış ifadeler ile Meclisin yanıltılmaması gerektiğini kaydetti.

“YEŞİLAY HAFTASI” KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN VAZGEÇMEYE VESİLE OLSUN

1 – 7 Mart arasının Yeşilay Haftası olduğunu hatırlatan Ak Parti Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık, kötü alışkanlıklardan vazgeçmeye vesile olması temennisinde bulunduğu “Yeşilay Haftası”nın hayırlı olması dileğinde bulundu.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İFLAS ETTİ

Tekrar söz alan Ak Partili üye İsmail Levent, Ataşehir’in mahallelerinde çivi çakılmadığı, borç batağında olduğu, birkaç ay sonra maaşları vermeyecek olan Ataşehir Belediyesi’nin iflas ettiğini iddia etti.

Ataşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması https://www.itvhaber.com/atasehir-meclisinde-gecmis-toplantinin-hesaplasmasi.html#.Wp3JfsrObfE.twitter Abdullah Der

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 5. März 2018

ÇALIŞAN BELEDİYE BORÇLU OLUR, BORÇSUZ HİÇBİR BELEDİYE YOK

CHP Meclis Grup Başkan Vekili Abdullah Der İsmail Levent’e cevaben, Bursa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok belediyenin borçlu olduğunu, borçsuz hiçbir belediye olmadığını, çalışan belediyelerin borçlu olacağını, yatırım yapan, hizmet yapan belediyelerin borçlu olmasının normal olduğunun altını çizdi.

Gündem dışı konuşmalardan sonra gündeme geçilerek maddelerin görüşülmesine başlandı. Gündemdeki 7. Madde teklif kararı olarak oylanarak kabul edildi. 8. Maddenin gündemde kalmasının benimsendiği oylamalarda CHP Grubunun teklifi ile 1,2,3,4,5,6,9,10 ve 11’inci maddelerin oylanarak ilgili komisyonlara gönderilmesi kabul edildi.

Oturum Başkanı Sadi Özata gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ile ve 7 Mart 2018 Çarşamba Günü Saat 17:00’da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ