logo

Ataşehir Tüm Çankırılılar Genel Kurulu Yapıldı

Ataşehir Tüm Çankırılılar Genel Kurulu Yapıldı

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2.Olağan kongresi siyasi partilerden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan’ın katılımı ile yapıldıRecep Kenan/itvhaber.com

Tek liste ile gidilen Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2.Olağan kongresinde yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Bağcı ile devam kararı çıktı.

Ataşehir’deki Çankırılıların katılımı ile gerçekleşen Küçükbakkalköy Yeditepe Düğün Salonun’nda Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2.Olağan kongresine üyelerin ilgisi dikkat çekti.

Küçükbakkalköy’de gerçekleştirilen Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2.Olağan kongresine Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ve İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Hacıhaliloğlu, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Çankırı asıllı Fatih Kayacı, Ferhatpaşa Muhtarı Hüseyin Uzun, STK temsilcileri, dernek yönetimi, üyeler, davetiler ve Ataşehirliler ile Çankırılılar katıldı.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Bağcı’nın açılışı ile başlayan olağan kongre divan seçimi yapıldı.

Üyelerden gelen teklifle Hasan Benli başkanlığındaki divan kurulu oybirliği ile seçilerek, kongreyi yönetmek üzere yetki verildi.

Gündemin görüşülmesinden önce kongre, dernekleşme çalışmaları ile ilgili deneyim ve düşüncelerini paylaşan Divan Başkanı Hasan Benli’nin yaptığı ve katılımcıların ilgiyle dinlediği konuşmasından sonra gündem maddelerini görüşülmesine geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündemin görüşülmesine geçildi. Gündemdeki maddelerden 4 tanesinin usulüne uygun görüşülmesi gerekçesi ile sıra değişikliği yapılması gereğinin altını çizen Divan Başkanı Hasan Benli’nin gündem maddelerinden 4 tanesinin sıra değişikliği teklifi oylanarak kabul edildi.

Mehmet Bağcı, Erol Tepebaşı ve Nuray Karakuş tarafından okunan faaliyet, denetim raporları ile geçici bütçe okunarak üyelerin oyuna sunuldu. Ayrı ayrı yapılan oylamada faaliyet ve denetim raporları ibra edilerek, geçici bütçede kabul edildi.

Gündemle ilgili görüş belirtmek üzere söz alan Erol Tepebaşı, Çankırılıların birlik olmasının altını çizerek, temsilde ve taleplerde dikkate alınmaları için Çankırı’nın ve Çankırılıların çıkarları doğrultusunda bütünlüğün sağlanmasının gerektiğini vurgulayarak; son zamanlarda Çankırılılara dışarıdan gelen saldırılara ve iftiralara meydan verilmemesini isteyerek, şahsi menfaatlerin Çankırı menfaatinin önüne geçmemesinin  gereğinin altını çizdi.

Kongreye katılan tek siyasi parti temsilcisi olarak kısa bir selamlama konuşmasını yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, İslam aleminin mazlum insanların gözünün Türkiye’de olduğunun altını çizdi. 15 Temmuz kalkışmasının unutulmamamsı gerektiğini vurgulayan Özcan, 24 Haziran’ın bir milat olduğunu vurgulayarak, kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Tek listeyle gidilen kongrede Başkan ve Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimle mevcut Başkan Mehmet Bağcı ve Yönetim Kurulu Listesi üyelerin önemli bir kısmının kabul oyu ve oy çokluğu ile Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni yeni dönemde yönetme yetkisi aldı.

Genel Kurul’un üstünde hiç bit kurul yada kişinin yetkisi olmadığını yapılan seçimle yönetim yetkisinin yeni yönetime verildiğini vurgulayarak söz verdiği Mehmet Bağcı, yaptığı kısa konuşmayla kendisini ve yönetim kurulu üyelerini oylarıyla göreve getiren üyelere teşekkür etti.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ (ASİL):

Başkan: Mehmet Bağcı

Kamil Ahmet Göksü

Yusuf Arslan

Rıza Kaplan

Bayram Sancaktaroğlu

Zeki Yaslıtaş

Nuray Karakuş

Kadir Dervez

Ramazan Çavuş

DENETLEME KURULU ÜYELERİ (ASİL):

Ahmet Orhan Dinlemez

Ali Acarol

Murat Yağcal

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ (YEDEK):

İsmail Özdemir

İbrahim Bulut

Kadir Yaylaaltı

Kamil Yaslıtaş

Ramazan Arslan

Çiler Yağcel

Selahattin Karakuş

Hakan Bozkurt

DENETLEME KURULU ÜYELERİ (YEDEK):

Kamil Kırım

Celal Yorgancı

Erdoğan Manici

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ