logo

“ATAŞEHİR TÜM ÇANKIRILILAR”DAN ŞEHİTLERE MEVLİD

“ATAŞEHİR TÜM ÇANKIRILILAR”DAN ŞEHİTLERE MEVLİD

atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (1)Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği merkezinde bir araya gelen Çankırılılar şehitler için mevlit okuttu. Ataşehir Tüm Çankırılılar’dan Şehitlere dua.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonucu şehitlerin artması üzerine Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından tüm şehitler için mevlit programı düzenledi.

atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (10)

Selçuklar Cami Hocası İsmail DEMİR ve muzezzinleri ile Yenisahra Cami, Kayışdağı Merkez Cami Hocası Ahmet TURHAN tarafından okunan Mevlid-i şerif programına 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Sinan Ayrancı ve Selami Kaplan, Çankırı dernek birlikleri, İstanbul’daki Çankırı il dernekleri, diğer; dernek, birlik ve STK başkan ve yöneticileri ile muhtarlar ve Çankırılılar katıldı.

atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (7)

Yoğun olarak Ataşehirli Çankırılar katıldığı programda şehitler için Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okundu. Dualarla şehitler anılarak Allah’tan rahmet dilendi.  Mevlit programına katılanlara Yemek ikramı ve gül suyu ikramı yapıldı.

Son zamanlarda yaşanan olayların bütün vatandaşlar gibi kendilerini üzdüğünü dile getiren Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet BAĞCI; “Yönetim Kuru olarak 30 Ocak 2016 tarihinde Ataşehir’de geniş kapsamlı YARAN Gecesi yapmayı planladık. Çankırı Valimiz ve Belediye Başkanlarımız, Bakanlarımız davetli olacaklardı. Ancak, hain saldırılarda bildiğiniz gibi birçok evladımız şehit düştü. Vatanı için, vatanı korumak uğuruna şehit olan tüm asker ve polislerimiz için mevlit okutmanın daha hayırlı olacağını düşüncesiyle “YARAN Gecesi” programını ertelemeyi uygun gördük. Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ileri bir tarihte “YARAN Gecesi” düzenleyeceğiz. Tarihi ilerleyen zamanlarda duyurulur” dedi.

atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (9)

Programda, Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Filiz ÖZTÜRK başkanlığındaki Kadın Kolları tarafında 13 Şubat 2016 Cumartesi günü Küçükbakkalköy, Kastelli İş Merkezi Yeditepe Düğün Salonu’nda Çankırı Yöresel FERFENE (Kadınlar Programı) düzenleneceği duyuruldu.

atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (5)atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (6)atasehir_cankiri_sehitler-mevlit-dua (8)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ