logo

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Üyeleriyle Buluştu

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Üyeleriyle Buluştu

Cafer Çağrıtekinci başkanlığındaki Ataşehir Tüm Emekliler Derneği üyeleri ile bir araya geldiği tanışma ve bilgilendirme amaçlı ilk toplantısında emeklilere birlik çağrısı yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği üyeleri bir araya geldiği ilk toplantıda, emeklilerin neden örgütlenmesi gerektiğini açıklarken, emeklilerin sorunlarını ve çözüm yolları ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Toplantının verimli geçtiğini kaydeden Cafer Çağrıtekinci başkanlığındaki Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı sonrası yaptıkları değerlendirmede,”Ataşehir Tüm Emekliler Derneği olarak tanışma ve bilgilendirme amaçlı ilk üye toplantımızı yaptık. Gerek Yönetim Kurulu, gerekse üyelerimizin sunmuş olduğu öneri ve katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Çok verimli bir toplantı oldu” ifadelerine yer verdi.

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği, Ataşehir’deki emeklileri bir araya toparlayarak, hem ömrünün geri kalan kısmını kahve köşelerinde geçirmekten kurtarmak, kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak, hem de her alanda üretime katkı sağlayarak olumsuz psikolojiden kurtularak, mutlu bir yaşam sürmek için kuruldu.

Öte yandan Cafer Çağrıtekinci, Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin aralarında olduğu heyet ile birlikte Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ