logo

‘ATAŞEHİR VEFA İFTARI’ AK PARTİLİLERİ BULUŞTURDU

‘ATAŞEHİR VEFA İFTARI’ AK PARTİLİLERİ BULUŞTURDU

ak_parti_vefa_iftar (1)Ataşehir İlçe Başkanlığının, teşkilat mensuplarına verdiği Geleneksel Vefa İftarı Kayışdağı Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Başkanlığının teşkilat mensuplarına “Gönlümüz Bir, Soframız Bir” sloganıyla verdiği Geleneksel Vefa İftarı Kayışdağı Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde Kayışdağı Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşen iftar programına, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ile ilçe yönetim kurulu üyeleri destek verdi.

Ataşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki “Ak Parti Ataşehir Vefa İftarı” programına Ak Parti İstanbul milletvekilleri İsmet Uçma, Osman Boyraz, Ravza Kavakçı ile birlikte, Muharrem Ödemiş ve Mehmet Erdoğan’ın aralarında olduğu Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gonca Toran İmamoğlu ve Erdal Yılmaz’ın aralarında olduğu milletvekili adayları, Kaya Sönmez ve İsmail Levent’in aralarında olduğu Ak Parti Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Sinan Ayrancı ve Selami Kaplan’ın aralarında olduğu Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, kuruluşundan bugüne Ak Parti Ataşehir Teşkilatında görev alan teşkilat mensupları, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Milletvekilleri katılımcıları selamladığı protokol ve İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’ın Ak Parti Ataşehir Teşkilatı’na emeği geçen eski – yeni bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ettiği Ak Parti Ataşehir Vefa İftarı Kuran ve dualarla açılan oruç sonrası, sohbet ile devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ