logo

ATAŞEHİR’DE “4. ÇOCUK KİTAPLARI GÜNLERİ” BAŞLADI

ATAŞEHİR’DE “4. ÇOCUK KİTAPLARI GÜNLERİ” BAŞLADI

cocuk_kitaplari (0)Ataşehir Belediyesi’nin, çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için düzenlediği 10 gün sürecek “4. Çocuk Kitapları Günleri” Optimum Outlet’in 1. Katında ziyarete açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin, çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “4. Çocuk Kitapları Günleri” 29 Ocak- 07 Şubat tarihleri arasında Optimum Outlet’in 1. katında gezilebilir.

cocuk_kitaplari (8)

Daha önce de okulların yarıyıl tatillerinde yapılan ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören Çocuk Kitapları Günlerine, bu yıl 49 yayınevi katılıyor.

Ataşehirli minikleri birer kitap kurduna dönüştürmeyi hedefleyen bu yılki Çocuk Kitapları Günlerinde, hafta sonları 12.00- 16.00 saatleri arasında çocuklar için akıl ve zeka oyunları uygulaması yapılıyor.

Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve sevilen yazarların çocuklarla bir araya gelmesini sağlamak amacıyla düzenlenen “4. Çocuk Kitapları Günleri” 7 Şubat tarihine kadar Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

Çocuk Kitap Günleri için gelen ziyaretçiler; okul, test kitapları, çocuk kitapları, edebiyat, bilim, sanat ve fikir kitapları olmak üzere her yaş ve eğitim düzeyine hitap eden kitap ve yayına ulaşma fırsatı bulabiliyor.

cocuk_kitaplari (5)

Çok sayıda kitapseverin katıldığı etkinliği Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan da ziyaret etti.

7 Şubat’a kadar açık olacak, 10 gün sürecek etkinlik boyunca, her gün 10.00 – 22.00 saatleri arasında kitap standları ziyaret edilebilecek.

cocuk_kitaplari (32)cocuk_kitaplari (42)cocuk_kitaplari (50)cocuk_kitaplari (53)cocuk_kitaplari (57)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ