logo

Ataşehir’de Gaziler Günü Kutlandı

Ataşehir’de Gaziler Günü Kutlandı

atasehir_gaziler _ gunuAtaşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun  katıldığı Ataşehirde’ki Gaziler Günü kutlamaları Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki Mustafa Öncel İlkokulu’nda gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü Gaziler Günü olarak kutlanıyor.

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun eşi Nurper Karamehmetoğlu ile katıldığı Ataşehirde’ki Gaziler Günü kutlamaları Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki Mustafa Öncel İlkokulu’nda yapılan törenle gerçekleşti.

Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi Mustafa Öncel İlkokulu’nda düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU ile Eşi Nurper KARAMEHMETOĞLU, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Albay Naci GÜLTEKİN, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık SÜRMEN, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN, Ataşehir İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma ÖZKAYA, İlçe Sağlık Müdürü Aycan GİRAY, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet ERCİK ve İlçe Mal Müdürü İsmail BEĞEN ile vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ