logo

Ataşehir’de Lüks Otomobilde 2 Kilo Uyuşturucu Yakalandı

Ataşehir’de Lüks Otomobilde 2 Kilo Uyuşturucu Yakalandı

atasehir_uyusturucuİstanbul Ataşehir’de polis ekipleri tarafından durdurulan lüks araçtan 2 kilo uyuşturucu madde çıktı. Kadıköy’de polislerden kaçan araç Ataşehir’de yakalandı.

İstanbul Kadıköy’de uygulama yapan polislerden kaçan lüks marka otomobili polis Ataşehir’de yakalandı.

Polisin incelediği otomobilin içerisinden 120 bin TL değerinde 2 kilodan fazla uyuşturucu madde, hassas terazi, şeşşaf paketleme poşetleri ve sigara sarça kağıtları çıktı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Yunus Timleri tarafından akşam saatlerinde Bostancı Ali Nihat Tarlan caddesinde yapılan uygulamada lüks bir otomobilin sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçtı.

Polislerin kovaladığı araç Ataşehir mevkiinde gözden kayboldu.

Bölgede araştırma yapan yunus ekipleri, otomobili Ataşehir’deki Erenköy Gümrüğü’nün yanında park halinde buldu.

ŞÜPHELİLERİN ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Otomobil ve içerisindeki iki kişi polisler tarafından incelendi. Yapılan incelemede üzerlerinden kimlik çıkmayan şüphelilerin isimlerinin Tuncay A. (32) ve Bülent B. (43) olduğu belirlendi.

120 BİN TL DEĞERİNDE UYUŞTURUCU

Ekipler otomobil üzerinde yaptığı araştırmada ise çeşitli yerlere gizlenmiş halde 6 ayrı torbada uyuşturucu madde ele geçirdi.

Otomobilden ‘Marijuana’ adı verilen 120 bin TL değerinde toplam 2 kilo 89 gram uyuşturucu madde, hassas terazi , küçük şeffaf poşetler ve sigara sarma kağıtları bulundu.

Üzerlerinden de 7 bin 115 lira nakit para çıkan şüpheliler ifade vermek için Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler.

Otomobil ise görevliler tarafından otoparka çekildi.

HABERTÜRK

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ