logo

Ataşehir’de Öğretmenler Çevre İçin Yarışacak

Ataşehir’de Öğretmenler Çevre İçin Yarışacak

ogretmen_cevre yarismaAtaşehir Belediyesi, İlçe sınırları içerisinde yer alan İlkokul, Ortaokul ve Lise öğretmenlere yönelik “Çevre Konulu Afiş Yarışması” düzenleniyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından, İlçe sınırları içerisinde yer alan İlkokul, Ortaokul ve Liselerde görev yapan öğretmenlere yönelik “Çevre Konulu Afiş Yarışması” düzenleniyor.

Çevresel sorunların çözümünde toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğü vurgusuyla; çevresel kaynakların korunması, kirliliğin önlenmesi ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için herkesin çevreyi koruma bilincine sahip olması gerekliliğiyle başlatılan yarışmada çeşitli ödüller de verilecek.

Çağdaş eğitim sürecinde çocuklarda çevre bilincini sağlamanın sorumluluğunu taşıyan öğretmenlere yönelik düzenlenen yarışmayla, öğretmenlerin gözünden çevre sorunlarının dile getirilmesi amaçlanıyor.

Ataşehir İlçesi sınırlarındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine açık olan yarışmada yarışmacıların afiş tasarımlarından;  hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma, çevre koruma vb. konularda bir sloganla birlikte tasarım yapması beklenecek.

Son teslim tarihinin 05 Mayıs 2014 olduğu yarışmada jüri değerlendirmesi 09 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak.

Yarışmada 1.’lik ödülü 5.000 TL,  2.’lik ödülü 4.000 TL,  3.’lük ödülü 3.000 TL ve mansiyon ödülü olarak 1.000 TL belirlendi.

Afişlerin elden, posta veya kargo yoluyla en son 05 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar; Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teslim edilmiş veya ulaştırılmış olması gerekiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ