logo

ATAŞEHİR’DE ÖNCE İFTAR, SONRA KONSER

ATAŞEHİR’DE ÖNCE İFTAR, SONRA KONSER

_ Ornek_iftar_konser_hasan_karayol_yavuz_degirmenci (0)Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı için hazırladığı “İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri”nin ikinci programı Örnek Mahallesi Pazar Alanı’nda yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Konser öncesi kapalı Pazar alanına kurulan iftar sofrasında, 2500 Ataşehirli Battal İlgezdi başkanlığındaki Ataşehir Belediyesi tarafından ikram edilen sıcak yemeklerin olduğu iftariyeliklerle oruçlarını açtılar.

_ Ornek_iftar_konser_hasan_karayol_yavuz_degirmenci (11)

ABDULLAH DER İFTARLIK DAĞITTI

El değmeden hazırlanıp özel ortamda saklanarak sıcaklığı korunan İftarlık yemeklerin dağıtımına katılan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’e, Sosyal Yardım İşler Müdürü Battal Sarıkaya, Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt’da eşlik etti. Grup kapalı Pazar yerinde kurulan İftar sofrasında Ataşehirlilerle birlikte iftar yaptı.

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı için hazırladığı “İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri”nin ilki Pazar günü Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’nde gerçekleştirilmişti.

ÖRNEK KAPALI PAZAR ALANI’NDA TOPLU İFTAR

Geleneksel Ramazan Eğlenceleri kapsamında düzenlenen “İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri”nin ikincisi 20 Haziran Pazartesi günü Örnek Mahallesi Pazar Alanı’nda önce topluca yapılan iftar sonrası, Yavuz Değirmenci ve Hasan Karayol Konseri ile tamamlandı.

İftar sonrası Ramazan eğlenceleri kapsamında; programın sunuculuğunu da yapan ilizyonist Enver Ertaş’ın sihirbazlık gösterisi, Sema gösterisi ve ateş gösterisi yapıldı.

_ Ornek_iftar_konser_hasan_karayol_yavuz_degirmenci (72)

YAVUZ DEĞİRMENCİ VE HASAN KARAYOL KONSERİ

Konserde sanatçılar Yavuz Değirmenci ve Hasan Karayol sevilen eserlerini seslendirirken, “Seksenler” adli TV dizisinde “Bekçi Bekir” karakterini canlandıran oyuncu Hacı Ali Konuk, dizideki “Bekçi Bekir” karakteriyle yaptığı şovla izleyicilerden yoğun ilgi gördü.

“BEKÇİ BEKİR”İN TÜRKÜSÜNE YOĞUN ALKIŞ

“Seksenler” adli TV dizisinde “Bekçi Bekir” karakterini canlandıran oyuncu Hacı Ali Konuk, konserde seslendirdiği türkü ile izleyicilerin beğenisini ve alkışını aldı.

SON KONSER YAVUZ DEĞİRMENCİ VE BEDRİ AYSELİ’DEN FERHATPAŞA’DA

Ataşehir belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri”nin sonuncusunda 27 Haziran Pazartesi günü ise Ferhatpaşa Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda iftar sofraları kurulacak, ardından Yavuz Değirmenci ve Bedri Ayseli sahne alacak.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ