logo

Ataşehir’de Özel Halk Otobüsü Kazası: Faciadan Dönüldü

Ataşehir’de Özel Halk Otobüsü Kazası: Faciadan Dönüldü

Ataşehir’de sürücüsünün kontrolünden çıkan özel halk otobüsü, önce park halindeki bir otomobile sonra da kahvehanenin duvarına çarparak durabildi. 6 yolcu yaralandı.

İstanbul Ataşehir’de sürücüsünün kontrolünden çıkan özel halk otobüsü, park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra kahvehane duvarına vurarak durabildi. Facianın dönülen kazada, kahvehanede oturanlar yara almadan kurtulurken, otobüsteki 6 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Kaza, İnönü Mahallesi Kayışdağı Yolu Caddesi Su Deposu mevkiinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kadıköy-Ferhatpaşa seferini yapan özel halk otobüsü şoförü Ahmet A., durakta yolcu bıraktıktan sonra kavşaktaki ışıklarda durdu. Ahmet A., yeşil yanmasının ardından harekete geçmek için gaza bastı. Bir anda hızlanan otobüs kontrolden çıkarak kaldırıma yöneldi. Otobüs, dört katlı bir binanın girişindeki kahvehaneye girmek üzereyken park halindeki bir otomobile çarptı. Yön değiştiren otobüsü, iki otomobile daha çarptıktan sonra kahvehanenin dış kolonuna vurarak durdu.

Kahvehanedekilerin şans eseri yara almadan kurtulduğu kazada otobüs içinde savrulan 6 yolcu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sırasında, kahvehanede bulunanların deprem oluyor sandıkları kaza sırasında otobüsü görünce kendilerini yere attıklarını söylediler. Özel halk otobüsünün çarptığı otomobilin sahibi Mehmet Değirmenci de “Arabanın zarar görmesi önemli değil. Benim arabam olmasaydı içerideki arkadaşlar canından olabilirdi” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ