logo

Ataşehir’de Perde “Göl Kıyısı” Oyunu İle Kapandı

Ataşehir’de Perde “Göl Kıyısı” Oyunu İle Kapandı

atasehir_tiyatroAtaşehir Belediyesi’nce bu yıl 6.’sı düzenlenen Ataşehir Tiyatro Festivali, “Göl Kıyısı ” adlı oyunla perdelerini kapadı. Ataşehir Tiyatro Festivali’nde perde kapandı

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’mde başlayan ve 19 Nisan’da son bulan Festivalde 16 farklı oyun sahnelendi ve yaklaşık 10 bin seyirci ücretsiz olarak Tiyatroyla buluştu.

6. Ataşehir Tiyatro Festivali’nde bu yıl; Tiyatro 3023 “Terzinin Türküsü”, Tiyatro Martı “Hoşgeldin Boyacı”, Tiyatro Çıplak “Kayıt Dışı Hamlet”,  Enver Aysever “Aykırı Kumpanya”, Yolcu Tiyatro “Karanlığın Ötesinden Gelen Sesler”, Ada Tiyatro “Derviş”, Tiyatro Adam “Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı”, Tiyatro Kare “Zübük”, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu “Guguk Kuşu”, Oyun Atölyesi “Dolu Düşün Boş Konuş”, Ahmet Çevik Tiyatrosu “Pardon Bekar mısınız?”, Semiha Berksoy Opera Vakfı “Kuvayi Milliye Kurtuluş Savaşı Destanı”, Tiyatro İstanbul “İstibdat Kumpanyası”,  Altkat Sanat “Nar-ı Bela”, Ankara Sanat Tiyatrosu “Selamun Kavlen Karakolu” ve Talimhane Tiyatrosu “Göl Kıyısı” isimli oyunları sergiledi.

Festival boyunca Zeliha Berksoy, Levent Üzümcü, Erdal Özyağcılar, Berna Laçin, Enver Aysever, Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, Hasibe Eren, Meltem Cumbul, Yiğit Özşener gibi önemli isimler Ataşehir’de oyunlarını sergilediler.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayten Kartal “Bu festivalin başarıyla gerçekleşmesinde, bizlere en büyük desteği veren Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye, festivale katılım sağlayan Tiyatro ekiplerine, emeği geçen herkese, Ataşehir Belediyesi çalışanlarına ve bu festival boyunca bizleri yalnız bırakmayan siz değerli tiyatro severlere teşekkür ediyorum. Seneye yine bu sahnede görüşmek üzere, sanatla ve tiyatroyla kalın” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ