logo

Ataşehir’de Soyguncular Polisle Çatıştı: 1 Ölü

Ataşehir’de Soyguncular Polisle Çatıştı: 1 Ölü

İstanbul Ataşehir’de bir markette soyguncular ile polis arasında çatışma çıktı. Marketteki çatışmada 3 soyguncudan biri ölü ele geçirilirken 1 polis yaralandı.

İstanbul Ataşehir’de bir markete gelen 3 soyguncu ile polis arasında çatıştı çıktı. Çıkan çatışmada bir soyguncu ölürken 1 polis de yaralandı.

İstanbul Ataşehir’de bir markete giren gaspçılar ile Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri arasında silahlı çatışma çıktı.Yaşanan çatışmanın ardından bir soyguncu ölü gele geçirildi. Diğer 2 soyguncu ise yakalanarak etkisiz hale getirildi.

ESATPAŞA MAHALLESİ’NDE BİR MARKETTE GASP

Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi’nde bir marketten gerçekleştirdikleri gasp sonrası yaşanan kovalamaca sırasında zanlılar polisin “dur” ihtarına uymadı.  Hacıbekir Caddesi’nde sıkıştırılan şüphelilerin polise ateş açması üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

POLİSE ATEŞ AÇAN GASPÇI YARALI ELE GEÇTİ

Polis tarafından operasyon yapılan marketten kaçan gaspçılardan birinin Örnekmahallesi Güldeste Sokakta gizlendiği belirlendi. Gasp Büro ekipleri eve operasyon düzenledi. Polise ateş açan gaspçı vurularak yaralı ele geçti.

S.E. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çıkan çatışmada, polis tarafından vurulan şüphelilerden S.E. olay yerinde hayatını kaybetti. İki şüpheli ise gözaltına alındı.

POLİS MEMURU HAFİF YARALI

Çatışmada kolundan ve bacağından hafif yaralanan bir polis memuru ise Göztepe  Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ