logo

Ataşehir’de Yeni Bir Lezzet: Gurme Köfte

Ataşehir’de Yeni Bir Lezzet: Gurme Köfte

_ Atasehir_ gurme_kofte _Ataşehir’in yeni lezzet durağı Gurme Köfte Izgara Restorant Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın katıldığı törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Küçükbakkalköy’de “Köfte İçin çıldırdığında Gurme Köfte yanında” sloganı ile müşterilerine hizmet varmaya başlayan Gurme Köfte Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ak Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Arıkan ve seçikin davetlilerin katıldığı törenle açıldı.

“En Özel Lezzetimiz Köftemiz Ve Piyazımız”

Atasehir_ gurme_kofte-  (11)

Gurme Köfte’nin üç ortağından Necati Güven Aydı ve Muharrem beylerle ortak olarak Ataşehir’e yeni bir tat ve renk katmak üzere bu girişimi yaptıklarını söyledi. Bu gün açılışını yaptıkları Gurme Köfte’de misafirlerini ağırladıklarını, bundan sonraki günlerde de misafirlerini ağırlamaktan gurur duyacaklarını söyledi.

İsmi gibi özel bir restoran olsun istediklerini söyleyen ortaklardan ve şef Aydın Demir;”Bütün lezzetlerimiz; köftemiz, etimiz, zeytinyağımız, fasulyemiz, siyez bulgurumuz üst kalitedeki lezzetler. Ülkemizin en doğal ürünlerinden seçtiğimiz mevsim yiyeceklerinden oluşturduğumuz menü ile Gurme Köfte Ataşehir’in yeni bir lezzet mekanı. En özel lezzetimiz köftemiz ve piyazımız” dedi.

_ Atasehir_ gurme_kofte _ 6

Şef Aydin Demir’in ortakları Necati Güven ve Muharrem Tezcan ile konsept köfte ve ızgara evi düşüncesi; herkese ulaşabilen, herkesin severek yiyebileceği bir Anadolu lezzetini; samimi, renkli ve içten bir ortamda, yüksek kaliteli ürünlerle üretilen lezzetleri sunmaya başladı. “Gurme Köfte” isimli Köfte Evi, köftenin eşsiz ve özel lezzetini gurme meraklılarına sunuyor. Gurme Köfte, köftenin herkes tarafından bilindiğini ama herkes tarafından hakkıyla yapılamadığı iddiası ile Çanakkale ve Balıkesir yöresinin etlerinden ürettiği köftesini, Kastamonu siyez bulguru ile taçlandırıp damak zevki düşkünlerinin hizmetine sunuyor.

_ Atasehir_ gurme_kofte _ 6-

Küçükbakkalköy dilek Sabancı Caddesi’nde 10:00 – 22:00 saatleri arası Ataşehirlilere hizmet vermeye başlayan Gurme Köfte’ye 0 216 576 89 84’den iletişim kurulabilir.

Ayrıca Gurme Köfte ahkkında www.gurmekofte.net adresi ile de iletişim kurmak ve bilgi almak mümkün.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ