logo

ATAŞEHİR’DEKİ İMZA GÜNÜNDE TÜRKAN SULTAN İZDİHAMI

ATAŞEHİR’DEKİ İMZA GÜNÜNDE TÜRKAN SULTAN İZDİHAMI

imzaTürkan Şoray, önceki günü Ataşehir’deki Brandium AVM’de düzenlenen imza gününde ilk albümü ‘Türkan Şoray Söylüyor’un tanıtımını yaptı. İmza gününde izdiham yaşandı.

Brandium Ataşehir, Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray’ın uzun bir hazırlık döneminin ardından müzikseverlere armağan ettiği ve unutulmaz Yeşilçam şarkılarının da yer aldığı “Türkan Şoray Söylüyor” albümünün İstanbul’daki ilk imza günü organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Akşam saatlerinde başlayan imza etkinliği yaşanan izdihamdan dolayı geç saatlere kadar devam etti.imza-1

Türk sinemasının Sultanı, efsane sanatçı Türkan Şoray, 40 yıldır beklenen ve uzun bir hazırlık döneminin ardından 15 Ocak Cuma günü Brandium Ataşehir’de müzikseverlerle buluşan “Türkan Şoray Söylüyor” albümünün en kapsamlı imza gününü organizasyon kapsamında, Türkan Şoray’ın, yer almış olduğu sinema filmlerinde giydiği 40 parça kostümden oluşan bir de sergi düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, Sultan’ın yer almış olduğu sinema filmlerinde giydiği 40 parça kostümden oluşan bir sergininde tanıtımı yapıldı.

Etkinlik sırasında, Hollanda’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altın Lale Ödül töreni kapsamında, son 50 yılın en efsane sanatçısı seçilen Türkan Şoray’a ödülünü Hollanda’dan gelen heyet, sahnede takdim etti.

imza-

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ