logo

ATAŞEHİR’İN 19 MAYIS SAAT 19:00’DA TÜRKİYE’YE MESAJI VAR

ATAŞEHİR’İN 19 MAYIS SAAT 19:00’DA TÜRKİYE’YE MESAJI VAR

Ataşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı Ataşehir Gençlik Festivali’nde birbirinden renkli etkinliklere Türkiye’ye mesaj verecek.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 19 MAYIS SAAT 19’DA TÜRKİYE’YE MESAJI VAR

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 19 Mayıs saat 19:00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan Türkiye’ye bir mesajlarının olacağını söyleyerek, “Bu yıl her 19 Mayıs’tan daha önemli; onun için sloganımız Vazgeçme”  dedi.

Ataşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı Ataşehir Gençlik Festivali birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak.

Gençlik Festivali Cumhuriyet Parkı’nda saat 14.30’da başlayıp, geç saatlere kadar sürecek. Hayko Cepkin, DJ Del Castio ve amatör grupların konserleri, rock gruplarının sahne performansları, şovlar, oyunlar, dans gösterileri ve drone yarışları ile gençler, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte 19 Mayıs’ı doyasıya kutlayacaklar.

Gençlik Festivali kapsamında saat 19.00’dan itibaren binlerce gencin katılımıyla etkileyici bir performans gerçekleştirilecek. Hababam Sınıfı öğrencilerinin de yer aldığı ünlü sahneye, binlerce genç eşlik edecek. Ataşehir Belediyesi, bu faaliyet için klasik protokol düzenini bile değiştirdi. Her zaman önde olan protokol üyeleri, bu kez halkın ve gençlerin arasına yerleştirilecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bizler 1 Mayıs yasaklarına alışığız ama 19 Mayıs yasaklarına ilk kez tanık oluyoruz. Bir ülke düşünün ki, verdiği Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını yasaklasın. Olacak iş değil. Dolayısıyla bizim 19 Mayıs günü saat 19’da Ataşehir’den tüm Türkiye’ye bir mesajımız olacak: Vazgeçme diyeceğiz” dedi.

Etkinliğe katılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı gün Ataşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını da yapacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ