logo

ATAŞEHİRLİ KIZLAR ERTELENEN MAÇI 5 – 1 ALDI

ATAŞEHİRLİ KIZLAR ERTELENEN MAÇI 5 – 1 ALDI

atasehir_adana (0)Yenisahra Stadı’nda 3 Ocak’ta oynanması gereken, yoğun kar yağışı nedeni ile ertelenen TFF 1. Kadın Futbol Ligi 9. Hafta maçında Ataşehir Belediye Spor, Adana İdmanyurdu’nu 5 – 1 yendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadın Futbol Takımı, TFF 1 Kadın Futbol Ligi 9. Hafta 3 Ocak’ta oynanması gereken ve elverişsiz hava şartlarından dolayı ertelenen Adana İdmanyurdu maçını 5-1 kazandı.

Rakibine göre daha atak futbol oynayan Ataşehir Belediye Spor girdiği pozisyonlardan beşini gole çevirerek üç puanı aldı. Etkili oyunuyla göz dolduran Ataşehir Belediye Spor’un yeni transferleri takıma uyum sağlarken takımdaki form yükselişi bu karşılaşmada skora yansıdı.

atasehir_adana (2)

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan; Süleyman Özdemir, Rıfat Taşgın ve Abdülkadir Ügüdür hakem üçlüsünün yönettiği maça Ataşehir Belediye Spor; Duygu, Seval, Sevinç, Fatma, Bahar, Queenth (Hilal), Lütfiye (Damla), Reyhan, Damla, Medine Ve Kader (Merve) ilk 11′i ile başladı.

atasehir_adana (21)

Adana İdmanyurdu İlk 11’i:
Meryem, Ezgi, Emine, Dilay, Elif Bavbek, Zişan, Tuğçe, Zehra, Nıno Pasıkashvılı, Hatice, Lela Chıchınadze

03 Ocak 2016 günü oynanması gereken, olumsuz hava koşullar nedeni ile ertelenen maçı evinde oynayan Ataşehir Belediye Spor, rakibi karşısındaki baskılı oyunuyla 5-1’lik skorla kazanmayı bildi.

Ataşehir; Seval 23. dk. 29. dk. (2), Bahar 25. ve 79. dk. (2) ve 42. dk. Fatma’nın golleriyle farka giderken, Adana İdmanyurdu’nun tek golünü son dakikada Emine Asan kaydetti.

atasehir_adana (11)

TFF 1 Kadın Futbol Ligi 9. Hafta TOPLU SONUÇLARI:

KONAK BELEDİYE SPOR 2 – 1
TRABZON İDMANOCAĞI
ESKİŞEHİRSPOR 1 – 5 İLKADIM BELEDİYESİ YABANCILAR P. SPOR
GAZİKENTSPOR 0 – 11 KİREÇBURNU
KDZ.EREĞLİ BELEDİYE SPOR 2 – 4 1207 ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE SPOR
ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR 5 – 1 ADANA İDMANYURDUSPOR

atasehir_adana (12)atasehir_adana (14)atasehir_adana (16)atasehir_adana (57)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ