logo

ATATÜRK HAVAALANI’NA SİLAHLI VE BOMBALI SALDIRI

ATATÜRK HAVAALANI’NA SİLAHLI VE BOMBALI SALDIRI

son_dakika_patlamaİstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapılan saldırıda silah sesleri sonra da iki ayrı patlama meydana geldiği belirtiliyor. İlk belirlemelere göre 10 şehit olduğu açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar’da önce silahla taranarak sonra da patlama meydana geldiği belirtilirken, giriş çıkışların kapatıldığı, yaralıların olduğu bilgisi geliyor.

İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, Hava alanındaki saldırıda can kaybının 28 olduğu, bu sayının artabileceğini belirtti.

Son gelen bilgilerde, X-Ray cihazından girmek isteyen iki teröristle polis arasında çatışma çıktığı, bu sırada canlı boba kendisini patlattığı şeklinde.

21:50 civarında meydana gelen patlamada 10’un üzerinde can kaybı yaşanırken çok sayıda yaralının da olduğu belirtilen olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Anadolu Ajansı’ından son gelen bilgilerde yaralı saıysı 6’sı ağır 60’a yakın olduğu yönünde bilgiler geliyor.

30’un üzerinde yaralının olduğu iddia edilen bombalı saldırıda meydana gelen patlama sonucu yaralananlara ilk müdahale yapıldıktan sonra yakındaki hastanelere sevk edildi.

Öte yandan havalimanına inmek isteyen uçaklara izin verilmiyor, havada bekletiliyorlar.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 10 ŞEHİDİMİZ, 20 YARALI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 10 vatandaşın hayatını kaybettiğini 20 civarında da yaralının olduğunu duyurdu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, “Bana verilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk belirlemelere göre, yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ