logo

ATAYED’DEN YUSUF’A DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

ATAYED’DEN YUSUF’A DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

atayed_dogum_gunu (0)Ataşehir Yetimleri Koruma Derneği (ATAYED), yardım sevenlerin desteği ve katkısı ile 1 yaşındaki Yusuf için doğum günü partisi düzenledi. ATAYED’li çocuklar doğum günü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de tespit ettikleri yetimlerin dertlerine çare olma amacıyla Hüseyin Bayır başkanlığında 2014 yılında kurulan, uyguladıkları sosyal sorumluluk projeleri, ev yardım programları ile öne çıkan “Sen Hiç Yetim Sevindirdin mi? sloganı ile vicdanlara seslenen Ataşehir Yetimleri Koruma Derneği (ATAYED), “Elinden tutulmayan yetim kalmasın” ilkesi ve “Çiçekler susuz, Yetimler şefkatsiz solar” sloganı ile yetimlere yönelik destek ve yardım çalışması yürütüyor.

atayed_dogum_gunu (7)

Yetimlere baba yokluğunu hissettirmemek için gönüllüler ve yardım severlerle birlikte ellerinden gelini yaptıklarını Ataşehir Yetimleri Koruma Derneği (ATAYED) Başkanı Hüseyin Bayır dünyaya gelmeden 3 ay önce babasını kaybederek yetim kalan en küçük yetimlerinden 1 yaşındaki Yusuf Alıcı için doğum günü partisi düzenledi.

atayed_dogum_gunu (6)

1 yaşındaki Yusuf Alıcı için Ataşehir’deki Çiçek Izagara’da yapılan doğum günü kutlamasına Ataşehir Yetimleri Koruma Derneği (ATAYED) üyesi 100’e yakın yetim çocuk ve ailesi katıldı. Mekan’ın Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gonca Toran İmamoğlu tarafından sağlandığı, Ak Parti milletvekili adaylarından Ayten Kartal tarafından doğum günü pasatasının sağlandığı doğum günü partisine katılan çocuklara, bir banka yöneticisi İsmail Keskin’in mesai arkadaşları adına toplanan yardımlarla alınan kitap, pazıl ve oyuncakların aralarında olduğu çeşitli hediyeler verildi.

atayed_dogum_gunu (21)

ÖMÜR BOYU GÜLMELERİNİ İSTİYORUZ

Ataşehir Yetimleri Koruma Derneği (ATAYED)’ın organizasyonu ile çocukları sevindirmek, bir günlükte olsa mutlu etmenin heyecanını yaşadığını söyleyen Gonca Toran İmamoğlu, her zaman yetim çocukların ve onlara destek olan ATAYED’in yanında olduklarını, destek olmaya çalıştıklarını maddi ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ihtiyaçlarını da karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

İmamoğlu, çocukların anlık değil ömür boyu gülmelerini istediklerini, “Yetim Gülerse dünya Güler”in laf olsun diye söylenmediğini, yeni bir Türkiye’yi inşa edecek bir nesil yetiştirmeyi, sunduğumuz imkanlarla içlerindeki cevherleri ortaya çıkartarak, güzel bir gelecek inşa etmelerine olanak sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

atayed_dogum_gunu (8)

Organizasyonun Kuka Kostüm Organizasyon adına Gül Bağçalı tarafından yapıldığı doğum günü kutlamasında, çocuklara ATAYED Derneği yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri hizmet etti.

Edirnekapı’da Sosyal Hizmetlerde 6 aylık hamileliği döneminde tanıştıklarını, zor durumda olduğunu gördükleri kadını sürekli takip ettiklerini söyleyen Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Aslan, ilçe yönetiminin desteği ile doğumu ve sonrasında da takibe devam ettiklerini söyledi.

atayed_dogum_gunu (11)atayed_dogum_gunu (28)atayed_dogum_gunu (31)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ