logo

Atık Kuyusuna Düşen Kurbanlık Tosunu İtfaiye Kurtardı!

Atık Kuyusuna Düşen Kurbanlık Tosunu İtfaiye Kurtardı!

Ataşehir’deki kurban satış ve kesim yerinde kaçan tosun düştüğü 5 metrelik atık kuyusundan itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışması ile çıkarıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kasaptan kurtulan tosun kesim yerindeki kanlar ve atıkların akıtıldığı 5 metre derinliğindeki kuyuya düştü.

KAÇAN BOĞA KURBAN ATIK KUYUSUNA DÜŞTÜ

Ataşehir Barbaros Mahallesi’ndeki kurban satış ve kesim yerinde kasabın elinden kurtulan tosun kesim yerindeki kanlar ve atıkların akıtıldığı 5 metre derinliğindeki kuyuya düştü.

Kızgın Tosun İtfaiye Görevlisine Saldırdı

Kuyudan kendi imkanları ile çıkartamayacaklarını gören kurban sahipleri zabıt ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü kan ve atıkların toplandığı atık kuyusundan kurtarılmak istenen kurbanlık kızgın tosun, kurtarma çalışması içim kuyuya inen itfaiye görevlisine saldırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nden özel araçla gelen itfaiye ekipleri, yaşadıkları nedeni ile giderek daha da kızgınlaşıp saldırganlaşan kurbanlık tosunun saldırısından atılan halat ile kurtarıldı.

Kızgın kurbanlık tosun, olaya müdahale eden İBB itlaf ekiplerinin iğnesi ile uyuşturulup zararsız ihale getirildi.  Kızgın tosun kuyuya tekrar inen itfaiye ekiplerince bağlanan vinç tarafından kuyudan çıkartıldı. Bu sırada başından beri olayı meraklı gözlerle takip eden vatandaşlar, saatlerce atık kuyusunda kalan kurbanlık tosunun kurtarma çalışmalarını cep telefonları ile kaydettiler.

Öte yandan, atık kuyusuna düşen kurbanlık tosunun elinden kurtularak kaçtığı kasabın kolunun kırıldığı, kasapta başka kırıkların da olduğu bilgisi alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ