logo

ATİLLA DORSAY VE İNCİ ARAL İLE “SİNEMA – EDEBİYAT İLİŞKİSİ”

ATİLLA DORSAY VE İNCİ ARAL İLE “SİNEMA – EDEBİYAT İLİŞKİSİ”

Atilla Dorsay’ın MSKM’de sinema, edebiyat ve müzik dünyasından konukları ağırlayacağı söyleşi programının ilkinde “Sinema – Edebiyat İlişkisi” başlığıyla İnci Aral ile gerçekleşti.

Türk sinemasının duayen eleştirmeni Atilla Dorsay ve Çağdaş Türk Edebiyatı’nın en üretken yazarlarından İnci Aral “Sinema – Edebiyat İlişkisi” başlıklı oturumda Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde konuk oldular.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde Atilla Dorsay ile sezon içerisinde de sinema, edebiyat ve müzik dünyasından ağırlayacağı konukları ile söyleşi programları gerçekleştirilecek. İlk olarak Ekim ayında Sinema – Edebiyat ilişkisi üzerinden Yılmaz Güney örneğine odaklanılan bir söyleşi programı gerçekleştirldi.

İnci Aral 3 yıl aradan sonra yeni romanı “Sevgili” ile okurlarıyla buluştu. Kıran Resimleri, Ağda Zamanı, Ölü Kuşlar ve Uykusuzlar gibi romanlara imza atan Aral, yeni romanını gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme aldı. Bir dönem kitleleri peşinden sürükleyen yazar, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney’in hayatını ve yaşadığı derin aşkı anlatıyor “Sevgili”.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ