logo

Aziz ve Gönül Dostları Konserde Buluştu

Aziz ve Gönül Dostları Konserde Buluştu

Aziz_dostlari_konserAtaşehir Belediyesi ve Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’nin işbirliğinde Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu ‘Gönül Dostları Buluşuyor Konseri’ gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

‘Gönül Dostları Buluşuyor Konseri’ adıyla Ataşehir Belediyesi’nin desteği Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’nin işbirliğinde Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu “Gönül Telimiz Titretenler” konseri Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda gerçekleşti.

Aziz Akbulut şefliğinde 31 koristten oluşan Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu ‘Gönül Dostları Buluşuyor Konseri’, “Gönül Telimiz Titretenler” konserinin sunuculuğunu İnci Karadeniz yaptı.

IMG_0108

İlk bölümünde hüzzam eserlerin seslendirildiği konser saz semaisi ile başladı. 13 eserin seslendirildiği konserin ilk bölümü; “Arabaya Taş koydum” ve “Düriyemin Güğümleri Kalaylı” adlı hareketli eserlerle sona erdi.

Nihavent peşrev ile başlayan konserin ikinci bölümünde ise 15 nihavent eser seslendirildi. Hazırlıklarını Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği merkezi’nde yapan Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu “Gönül Dostları Buluşuyor” Konseri Şef Aziz Akbulut’un bestesi kendine ait olan; “yolumda Bir Güzel Yanağı Al Beste” adlı eserinin ve “O İlk Nefesin” seslendirilmesi ile sona erdi.

IMG_0152

Gecede konser için salon tahsis eden Yeditepe Üniversitesi’ne konsere verdiği destek için Ataşehir Belediyesi’ne ve duygularını paylaştıklarını ifade ettikleri Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’ne teşekkür ettiler.

Ayrıca, koronun hazırlık çalışmaları için kaplarını açtığını söyledikleri Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne de teşekkür ettiler.

ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu “Gönül Dostları Buluşuyor” Konseri’nin düzenlenmesinde kendilerine katkı veren Ataşehir Belediyesi, Yeditepe Üniversitesi yetkililerine teşekkür eden Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol Ekşi, gönül dostları ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğunu ifade etti.

IMG_0197IMG_0253

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ