logo

BAKANLAR İSTİFA ETTİ!..

BAKANLAR İSTİFA ETTİ!..

bakanlar-kurulu-istifaDışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na yeni bakanlar kurulunu oluştururken rahat çalışması için bakanların tümü istifalarını verdi. Bakanlar istifa etti. Bakanlar istifalarını verdi.

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 61. Hükümetin son Bakanlar Kurulu toplantısında Bakanlar yeni Başbakan olmasına kesin gözüyle bakılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na “Rahat olun, istediğiniz arkadaşla çalışın” diyerek istifalarını sundu.

Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu bugün son toplantısını yaptı. Erdoğan, “Başbakan” sıfatıyla son kez geldiği Başbakanlık binasına gazetecilere el sallayarak girdi.

Başbakan Erdoğan toplantı öncesinde, bakanlar ile toplu hatıra fotoğrafı da çektirdi. AKP Genel Başkanlığına adaylığı kesinleşen ve 62. hükümeti kuracak olan Ahmet Davutoğlu da toplantıya katıldı ve her zamanki yerine oturdu. Davutoğlu’nun hükümeti kurmasının ardından beklenen kabine değişikliği öncesi bazı bakanlar da son kez Bakanlar Kurulu’na katılmış oldu. Erdoğan ve Davutoğlu, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından bir süre baş başa görüştü.

ERDOĞAN VEDA ETTİ

Milliyet’ten Kıvanç El’in haberine göre; Erdoğan “Başbakan” olarak son kez Bakanlar Kurulu’na Başkanlık ederken Bakanlar Kurulu’nun tüm üyelerine teşekkür ederek veda etti. Bakanların da Erdoğan’a teşekkür ettiği ve Davutoğlu’nun elini rahatlatmak için etik olarak istifalarını sundukları bildirildi. Bakanların, “Kabine çalışmalarında rahat olun, çalışma arkadaşlarınızı rahatça seçin” diyerek istifalarını verdikleri öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ