logo

BAŞBAKAN ADAYI DAVUTOĞLU ‘PARALEL YAPIYLA MÜCADELE SÜRECEK’

BAŞBAKAN ADAYI DAVUTOĞLU ‘PARALEL YAPIYLA MÜCADELE SÜRECEK’

ahmet_davutoglu_basbakan_ak parti_genel baskanCumhurbaşkanı seçilen Erdoğan tarafından Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa adaylığına Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu getirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bu gün yapılan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında daha önce parti kurullarındaki istişare sonuçları değerlendirilerek alınan karar Başbakan Erdoğan tarafından açıklandı.

Başbakan Erdoğan tamamlanan toplantı sonrasında Ak Parti MKYK kararını açıklayarak Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa adaylığına Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ismini duyurdu.

Erdoğan Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlı görevlerini tek isimde toplamanın paralel devlet ve benzeri mücadelede başarılı olunması için güçlü genel başkan algısı için önemini vurgulayarak, Olağanüstü Genel Kurula Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun tek adaylığı ile gidileceğini bildirdi.

Ak Parti MKYK kararını açıklayarak Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa görevi için genle kurula tek aday olarak açıklanan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 2002 yılından bu yana sürdürülen büyük restorasyon hareketine ara vermeden devam edileceğini ve paralel yapı gibi yapılanmalarla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ