logo

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Çankırı’da

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Çankırı’da

Ali BabacanBaşbakan Yardımcısı Ali Babacan Ak Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Çankırı’ya geldi. Ali Babacan Çankırı’da Ak Parti il toplantısına katılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Çankırı’ya gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ak Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin filiz ve İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından karşılandı.

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği Ak Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan katılımı ile Koç Otel Konferans Salonu’nda gerçekleşiyor.

Koç Otel Konferans Salonu’nda düzenlenen Ak Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile birlikte; Ak Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, Ak Parti il, ilçe ve belde yönetim kurulları, Ak Partili belediye başkanları, mahalle ve köy temsilcileri, pati teşkilatı, Ak Partili belediye meclisi üyeleri ve il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katılıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ