logo

Başkan Hasan Can, Ümraniyeli Çankırılılarla Buluştu

Başkan Hasan Can, Ümraniyeli Çankırılılarla Buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, başkan yardımcılarıyla Ümraniye Çankırılılar Derneği’ni ziyaret ederek Ümraniye’de yaşayan Çankırılı hemşerileriyle bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki hemşehri derneklerini düzenli olarak ziyaret ediyor ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda bu akşam Çankırılılar Derneği’nde gerçekleşen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, İstanbul Çankırılılar Dernek Başkanı Can Anbarkaya ve Çankırılı hemşehriler katıldı.

Programda İstanbul Çankırılılar Dernek Başkanı Can Anbarkaya bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, Çankırılılar adına Başkan Hasan Can ve misafirlere teşekkür etti.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır da programda bir selamlama konuşması gerçekleştirdi ve Çankırılı hemşehrilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, programda bir konuşma gerçekleştirerek Çankırılı hemşehrileri selamladı. Türkiye’nin son 14 yıldır daha güçlü bir ülke olduğunu dile getirerek ülkenin gelişiminden bahseden Eminmollaoğlu, bu gelişime ve büyümeye engel olmak isteyenlerden bahsetti ve millet olarak buna asla geçit verilmeyeceğini dile getirdi.

1 KİŞİNİN BOYNUNUN BÜKÜK KALMASINA RAZI OLAMAYIZ

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çankırılı hemşehrilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. 2B alanlarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Hasan Can, “Göreve geldiğimizden beri tapu sorunu yaşayan herkesin tapu alabilmesi için çalışmalar yapıyor, bu alanlarda canla başla çalışarak bir tek vatandaşın mağdur olmaması ve herkesin tapularını alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başından itibaren bu alanlarda toprağı olan vatandaşların satmaması gerektiğini söyledik, çalıştık, alan planlaması yaptık. 2B alanlarında imar yapılabilmesi için çalışmalarımız bu yıla kaldı, bunu da herkesin tapu alabilmesi için yaptık. Biz 1 kişinin bile boynunun bükük kalmasına razı olamayız. Milletin malını bugüne kadar kimseye yedirmedik, yedirmeyiz. Bu yüzden tüm imar planlarını vatandaşların kendi dönüşümünü kendisinin gerçekleştirebileceği şekilde tasarladık” dedi. “Meclisimizden geçen planlarla 715 hektarlık alandaki bütün evlerin bu imardan eksiksiz yararlanmasını sağlayarak, en kolay şekilde uygulamaya geçilmesini temin ettik. Mahalle ölçekli, tüm donatıları olan, mevcut yapı stokunun da hiçbir zorlukla karşılaşmadığı, kimsenin mağdur olmadığı bir proje tasarladık. Bizim bulduğumuz bu yöntem, Türkiye’de benzer durumda olanların uygulayabileceği örnek bir yöntem oldu. Biz de Ümraniye’de imarı olmayan, düzgün yapılaşma imkânı bulunmayan hiçbir yer bırakmayacağız” diyen Başkan Hasan Can; Ümraniye’nin kentsel dönüşümü ve değişen çehresinin Ümraniye Belediyesinin eseri olduğunu söyleyerek konuşmasını sonlandırdı. Program Çankırılılar Derneği’nin yemek ikramı ile son buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ