logo

Başkan İlgezdi Derya Hipermarketleri Kayışdağı Şubesi’ni açtı

Başkan İlgezdi Derya Hipermarketleri Kayışdağı Şubesi’ni açtı

deryaAtaşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Derya Hipermarketleri Kayışdağı Şubesi’ni açtı. Açlışa CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ta katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Yakası’nda Ataşehir ağırlıklı, Kadıköy ve Ümraniye’de hizmet veren Derya Hipermarketleri Kayışdağı Şubesi açıldı.

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Şahin’in sahibi olduğu Derya Hipermarketleri’nin 12. Şubesinin Kayışdağı’ndaki açılışına;  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı  Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, Kayışdağıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Seyfettin Yılmaz, Kayışdağı Mahalle Muhtarı Zeynel Özdemir ile Ataşehirliler katıldı.

derya-1

Uzun süredir Anadolu Yakası’nda Ataşehir ağırlıklı, Kadıköy ve Ümraniye’de hizmet veren Derya Hipermarketleri, açılan Kayışdağı Şubesi ile şube sayısını 11’e çıkardı. Merkez, İçerenköy, Küçükyalı, Ümraniye, Yenisahra, Esatpaşa, Kuyubaşı, Fındıklı, Kozyatağı, Ataşehir ve Sancaktepe şubelerinden sonra geçtiğimiz gün Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın katıldığı törenle Derya Hipermarketleri Kayışdağı Şubesi açıldı.

derya-11

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ