logo

Batı Ataşehir’e Minibüs Seferleri Başlıyor

Batı Ataşehir’e Minibüs Seferleri Başlıyor

Atasehir_minibus_yeni_ (1)Batı Ataşehir’den Palladium, Ülker Arena, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ataşehir Belediyesi’nin yer aldığı güzergahta Üsküdar ve Kadıköy’e minibüs seferleri başlıyor.

Fatih Caddesi ve devamında Mimar Sinan Caddesi’ni takip ederek Yenisahra ve Barbaros mahalleleri güzergahını kullanan Kadıköy – Yenisahra – Yenişehir – Çakmak hattı minibüsleri İstanbul Büyükşehir UKM kararının Temmuz’da aldığı karar ile güzergahları değişti.

Kadıköy – Yenisahra – Yenişehir – Çakmak Hattı Batı Ataşehir’e…

İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü tarafından alınan kararla bundan böyle; Kadıköy – Yenisahra – Yenişehir – Çakmak hattı minibüsleri Yenisahra girişinden Fatih Caddesi’ne girmeyerek Habire Yahşi, Palladium, Diş Hastanesi, FB Ülker Arena, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ataşehir Belediyesi önünü takip ederek bu noktadan eski güzergahına katılarak Yenişehir ve devamında Çakmak Mahallesi seferlerini tamamlayacaklar.

Batı Ataşehir’den Üsküdar’a Minibüs

Ayrıca, Ferhatpaşa – Üsküdar hattı minibüsleri de Batı Ataşehir’i takiben Palladium, Nurettin Perihan Erk Lisesi, Diş Hastanesi, FB Ülker Arena, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ataşehir Belediyesi’nin önünü kullanarak Üsküdar yolcularına hizmet verecekler.

Atasehir_minibus_yeni_ (6)

UKM Kararı İle Değişik

UKM kararı ile yapılan bu güzergah değişikliği ile otobüs dışında seçeneği olmayan vatandaşların belediye, FB Ülker Arena, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Diş Hastanesi gibi kurumlara ulaşımlarında minibüs seçeneklerini kullanma olanağı sağlanmış olacak.

Değişiklik Vatandaşların Talebi

Güzergah değişikliği ile ilgili açıklama yapan İstanbul Minibüsçüler Odası Yenisahra Şubesi Başkanı Şeref uzun, “Batı Ataşehir’de oturan, belediye emniyet ve okulları kullanmak zorunda kalan ulaşımda minibüslerimizden yararlanamayan vatandaşların talepleri üzerine güzergah değişikliği talebimizi ilettik. UKM’de alınan değişiklik kararı ile mevcut Kadıköy – Yenisahra – Yenişehir – Çakmak hattımızda yaptığımız güzergah değişikliği ile Batı Ataşehir’de oturan ve bu güzergahtaki kurumları kullanan vatandaşlarımızın ulaşım taleplerini karşılamaya çalışacağız.

Atasehir_minibus_yeni_ (2)

Gelişen Teknolojiyle Araçlarımızı Ve Şoförlerimizi Takip 

daha önce uygulamaya başladıkları “Barkod Sistemi” ile bölgedeki minibüslerin seferlerinin takibine başladıklarını hatırlatarak; “Biz vatandaşların yolculuk sürelerinde aksaklık yaşamamaları için “Barkod Sistemi” ile takip etmeye başlayarak, hatlarımızdaki minibüslerin seferlerini süresinde tamamlamalarını sağladık. Süresine uymayan, geciken yada olağandan hızlı giden şoför arkadaşlarımıza uyguladığımız çeşitli cezalarla disiplini sağladık. GPRS sistemi ile takip hazırlığımız tamamlandı. Bütün minibüslerimize kamera sitemleri montajı da yapılıyor. Araçlarımıza montaj yapılan kamera sistemiyle kayıtlarla araç içi kontrol edilecek. Şoför arkadaşlarımızın seyir süreleri yanında yolcularımızla ilişkilerini, de kontrol edebileceğiz. Amacımız minibüs şoförlerimizin Ataşehir halkına kaliteli hizmet vermelerini sağlamak. Gelişen teknoloji ile araçlarımızın yerlerini, seyir hızlarını ve şoförlerin yolcularla ilişkilerini takip edeceğiz” dedi.

Yenisahra Şubesi’nde İstanbul Minibüsçüler Odası Başkanı Koray Öztürk’ün de katıldığı bir toplantıda şoförlerin, Kadıköy – Yenisahra – Yenişehir – Çakmak hattında yapılan güzergah değişikliliği konusunda bilgilendirildiği ve genel konuların gündeme geldiği bir toplantı yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ