logo

Battal İlgezdi ‘Bizim Siyaset Anlayışımızda İnsan Var’

Battal İlgezdi ‘Bizim Siyaset Anlayışımızda İnsan Var’

‘Adaletli ve Aydınlık Türkiye İçin’ sloganlı dayanışma programında STK temsilcileri ve partililer ile buluşan Battal İlgezdi, “En Kısa zamanda buluşmak üzere diyorum” dedi.

Recep Kenan/itvhaber. com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Adaletli ve Aydınlık Türkiye İçin sloganıyla düzenlenen dayanışma programına katılan İçişler Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yapılan uygulamanın doğru olmadığını, siyasi bir uygulama olduğunu, kendisinin ve arkadaşlarının Ataşehir’de kanuna aykırı hiçbir iş yapmadıklarını, örgütü ile buluşmayalı uzun zaman olduğunu kaydederek, “En Kısa zamanda buluşmak üzere diyorum” dedi.

BATTAL İLGEZDİ ÖRGÜT TOPLANTISINDA…

Recep Kenan paylaştı: 11 Mart 2018 Pazar

ÖRGÜTÜMÜZLE BULUŞMAYALI UZUN BİR ZAMAN OLDU

Ankara’daki Tüzük Kurultayı’ndan gelip ayağının tozu ile Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından “Adaletli ve Aydınlık Türkiye İçin” konsepti ile düzenlenen dayanışma programına katılan Battal İlgezdi, toplantıya katılanları selamlayarak, “Örgütümüzle buluşmayalı uzun bir zaman oldu. Öyle uygun gördüler, biz de bekliyoruz. Ama şunu herkes iyi bilsin ki; ne benim, nede arkadaşlarımın Ataşehir ile ilgili vermeyeceği hiçbir hesabı yok. Ben o gün de söyledim. Ben buradayım. Ataşehir’de burada. Biz burada yasaya, kanuna aykırı hiçbir iş yapmadık. Gerekçede diyor ki, kaçak inşaat varmış!.. İstanbul’da ve Türkiye’de yargılanmayan Belediye Başkanı var mı? Bu işler nasıl olur? Önce müfettişleri gönderirsiniz. Denetime gelirler. Eğer bir evrak karartma varsa, belediye başkanını açığa alırsınız. Burada ne yaptılar? Peşin peşin, müfettiş göndermeden, beni açığa aldılar” dedi.

BURADA SİYASİ HESAP VAR

Görevden uzaklaştırılmasının siyasi hesaplar sonucu olduğunu iddia eden Battal İlgezdi, “Aslında burada siyasi hesap var. Bildiğiniz gibi burası yeni ilçe yapıldığında, 8 yeni ilçeden 7’sini Adalet ve Kalınma Partisi aldı. Ataşehir’i alamadı. Beni, Cumhuriyet Halk Partisi’ni yok sayaraktan, arkadaşlarımı yok sayaraktan bu sorunu çözemezsiniz” diye konuştu.

BİR SENE SONRA SEÇİM VAR. HODRİ MEYDAN!

İlgezdi, “Bir sene sonra seçim var. Halep orada arşın burada… Hodri Meydan! Benim kenarda durmamla hiçbir şey değişmiyor. Burada arkadaşlarım aslanlar gibi Belediye Başkanlığı da yapıyorlar, gerekli işleri de yapıyorlar. Beni hiç aratmıyorlar. O anlamda ben arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YAPILAN UYGULAMA DOĞRU DEĞİL

2 aylık görevden uzaklaştırılma kararının 2ay daha uzatıldığını kaydeden İlgezdi, yaqpılan uygulamanın doğru olmadığını ifade ederek, “2 ay uzaklaştırma almıştım. İçişleri Bakanlığı soruşturmadan dolayı 2 ay daha süreyi uzattı. Sonucu bekliyoruz. Ben eminim ki tekrar en kısa zamanda bir arada olacağız. Yapılan bu uygulama benim için de Adalet ve Kalkınma Partili veya Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları için doğru değil. Türkiye’de yapılan bu uygulamanın sonucu ters tepti. Buyursunlar yapsınlar Ataşehir’de anketi… Ben anket yaptırıyorum. Bu gün seçim olsa Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 65 ile burada kazanıyor” dedi.

BİZİM ANLAYIŞIMIZDA İNSAN VAR

Battal İlgezdi konuşmasını “Biz seçimi kazandığımız gün itibarı ile Ataşehir’de hiç kimseyi dışlamadık. Herkes bizim dedik. Seçime kadar ben Cumhuriyet Halk Partisi, Belediye Başkanı adayıydım. Seçildikten sonra ben ve ilçe başkanım herkese aynı mesafede olduk. Camiye de aynı mesafede olduk, cem evine de, kiliseye de… Bizim siyaset anlayışımızda insan var. Siyaseti biz insan üzerine yapıyoruz. Sağcılık, solculuk üzerine yapmıyoruz” şeklindeki ifadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ