logo

BATTAL İLGEZDİ KADİR TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

BATTAL İLGEZDİ KADİR TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir İmar sorununa değinip, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı’nın Danışma Meclisi’ndeki iddialarını yanıtladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Mayıs toplantısında gündem dışı söz alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’in imar planlarının bir an önce çıkmasını isteyerek, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı’nın Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada, kendisi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi hakkındaki iddialarını yanıtladı.

EMEĞİ GEÇEN MECLİS ÜYELERİ VE KADİR TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR EDERİM

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin planlarının askıya çıktığını hatırlatan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, planın çıkmasında emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasında; “Planın çıkmasında emeği geçen CHP ve Ak Parti meclis üyesi arkadaşlarıma ve Kadir Topbaş’a teşekkür ediyorum. Seçilene kadar siyasi partilerin, seçildikten sonra kentin belediye başkanıyız. Bir an önce Mustafa Kemal’in, Yeni Çamlıca’nın, İçerenköy’ün ve Küçükbakkalköy’ün de planlarının çıkması gerekiyor. Benim temennim bu planların bir an önce çıkması ve vatandaşın da hakkını bir an önce kazanmasıdır. Yarın akşam Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin muhtarlarını, kahvecilerini belediyede toplantıya çağırıyorum. Arzu ederlerse meclis üyelerimiz de gelsinler. Orada planı yapana teşekkür edeceğim. Arkadaşlarım çalışıyorlar, varsa planın eksikliklerini beraber saptayacağız. Mahallede bir ofis açacağız. Orada emsal ve planla ilgili vatandaşa bilgi vereceğiz. Planlamadan iki arkadaşımı avukat arkadaşım gelen vatandaşa yardımcı olacak” dedi.

PLANIN İPTALİ SONRASINDA YENİSİNİN ÇIKMA ŞANSI YOK

İnsanların tedirgin olduğunu, emsal ve yeşil alanda kalanların itiraz dilekçelerinin doğru hazırlanmasının önemine dikkat çeken Başkan İlgezdi, planın ikinci defa iptali sonrasında yenisinin çıkma şansı olmadığını, yılardır insanların plan beklediğini söyledi.

MUSTAFA NAİM YAĞCI’NIN İDDİALARINA YANIT

İlgezdi, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı’nın önceki gün AK Parti Danışma Meclisi’nde, eşi Gamze Akkuş İlgezdi’yi milletvekili seçimlerinde belediyenin kaynaklarını kullanarak birinci yaptığı ve Gamze Akkuş İlgezdi’nin terörist cenazesine katıldığı yönündeki iddialarına da yanıt verdi.

EŞİM TERÖRİST CENAZESİNE KATILSA ÖNCE BEN KARŞI ÇIKARIM

Eşinin terörist cenazesine katıldığı iddiasını reddeden Başkan Battal İlgezdi, “Benim eşim terörist cenazesine katılsa önce ben karşı çıkarım. Benim eşim öyle bir hata yapmaz. Ölen çocuk bizim 30 yıllık kapı komşumuzun çocuğuydu. PKK ile uzaktan yakından ilgisi olmayan sol görüşlü bir çocuktu. Kobani’ye gidiyor ve sınırdan geçerken mayın patlaması sonucu ölüyor. Babası 5 ay cenazenin başında bekledi. CHP Genel Başkanımız Başbakanı aradı ve cenazeyi getirttik. Terörist cenazeleri ülkeye sokulmuyor, orada gömülüyor. Eğer bu çocuk terörist olsaydı, ne Başbakan buna müsade ederdi ne de CHP genel başkanı bunu rica ederdi. Biz bu konuda vicdanen rahatız. Bana göre siyasi partilerin ilçe başkanları konuştuklarına dikkat etmeli ve ortamı germemelidir” şeklinde konuştu.

BELEDİYEN BÜTÇESİNDEN UÇAK BİLETİ ALMIŞLIĞIM YOK

İlgezdi, Naim Yağcı’nın belediyenin kaynaklarını kullandığı iddiası ile ilgili, “Beni herkes iyi bilir. Benim bunlara ihtiyacım yok. Bunu yapan namussuz, şerefsizdir. Ben ahlaklı bir adamım. Belediyenin bütçesinden kendime uçak bileti bile almışlığım yoktur” dedi.

DİYABAKIR’DA VALİ’Yİ, EMNİYET MÜDÜRÜNÜ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİK

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı’nın kendisi ile ilgili, Diyabakır’a gidip teröristlere destek verdiğini iddia etmesi ile ilgili; “Hiç öyle bir şey yok. Orada önce Vali’yi, sonra emniyet müdürünü son olarak da belediye başkanını ziyaret ettik. İlçe başkanları ve belediye başkanlarına yönelik bir ziyaretti” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ