logo

BATTAL İLGEZDİ KILIÇDAROĞLU’NUN ‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NDE

BATTAL İLGEZDİ KILIÇDAROĞLU’NUN ‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NDE

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne 6.günde Battal İlgezdi’de katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geceyi, Kızılcahamam sınırları içindeki Bulak Köyü girişindeki kampta geçiren Kılıçdaroğlu’nun, “Adalet Yürüyüşü” Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve beraberindeki partililerle 6.gününde devam ediyor.

CHP TBMM GRUP TOPLANTISINI “YOL”DA YAPACAK

97 kilometresini geride bırakan tarihi yürüyüş bugün Kızılcahamam Bulak Köyü’nden başladı. Kızılcıhamam’ı 25 kilometre geride bırakan Çamlıdere yol ayrımında gelen CHP’nin TBMM Grup toplantısının bu noktada yapacağı belirtiliyor.

BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ’DEN ADALET YÜRÜYÜŞÜ”NE DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililerle birlikte başlattığı yürüyüşün 5.gün etabını tamamlayarak Bulak Köyü girişindeki kampta konakladı. Bulak Köyü’ndeki kamptan 6.gün etabına başlayan “Adalet Yürüyüşü” kafilesine bu noktada Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de katıldı. Başkan İlgezdi’ye Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir ve berberindekiler de eşlik etti.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI VE DİSK GENEL BAŞKANI DA YÜRÜYOR

DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın da “Adalet Yürüyüşüénün 6.gün etabına katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ