logo

BATTAL İLGEZDİ ‘SİYASETEN ÜÇ KAĞITÇILIK YAPILIYOR’

BATTAL İLGEZDİ ‘SİYASETEN ÜÇ KAĞITÇILIK YAPILIYOR’

Yeni Çamlıca’da Mahalle Platformu’nun mülkiyet sorunu ile ilgili açıklamaları “siyasi yaygara” olarak niteleyen Başkan İlgezdi, “inatlaşarak iş yapılmaz. Hodri medyan” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Platform tarafından yapılan açıklamanın sözcülüğünü yapan Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Fazlı Sarısoy, Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali kantarcı ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Şahin Acar ile STK temsilcileri ve Yeni Çamlıca, Mevlana ile Mimar Sinan mahalleleri sakinlerinden 100’ün üzerinde mülk sahibinin katıldığı toplantıda bölgenin mülkiyet sorunu ile ilgili gelişmeler hakkında verilen bilgi ile ilgili görüşünü aldığımız Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, Encümen Kararının İçişler Bakanlığı tarafından açılan soruşturma nedeniyle alınmış zorunlu bir karar olduğunu, uygulamayacaklarını söyledi.

İNATLAŞARAK İŞ YAPILMAZ. HODRİ MEDYAN.

Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan Mahalle Platformu tarafından yapılan açıklamalar ile ilgili değerlendirmesini aktaran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, inatlaşarak iş yapılamayacağının altını çizip, “Hodri Meydan” diyerek, “Orada bazı arkadaşlar siyasi amaçla bir takip yapıyor. Yanlış yapıyor. Doğru yapmıyorlar. Ben bu kentin Belediye Başkanıyım. Benimle inatlaşarak iş yapılmaz… Çadır kuracaklarmış, buyursun gelsinler. Hodri medyan… Ben, sorunu çözmek için 8 yıldır uğraşıyorum. Millet siyaseten üç kağıtçılık yapıyor. Ayıptır, günahtır. Orada bir encümen kararı alınmıştır. Encümen kararını uygulamayacağımı söyledim. Niye alındı bu karar? İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma geçirdiğimiz için alınmak zorunda kalındı. Bu pisliği kim yaptı? Dönsün baksınlar. Ak Parti’nin siyaset döneminden gelen 8 yıllık hikaye. 15 yıldır yapmadılar. Niye yapmadılar?” diye onuştu.

ÖYLE BİR ŞEY YOK. O BİR SİYASİ YAYGARA

İnsanların tapuların iptal edileceği kaygısını ilettiğimiz Başkan İlgezdi yanıtında, “Öyle bir şey yok. O bir siyasi yaygara…” ifadesini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ