logo

30 Ocak 2015

Battal İlgezdi ‘Türkiye’de En Büyük Sıkıntı İmar’

Battal İlgezdi ‘Türkiye’de En Büyük Sıkıntı İmar’

Atasehir_battal_orgutAtaşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP Ataşehir İlçe örgüt Toplantısı’nda yaptığı konuşmada seçim söylemlerinin 3 ya da 4 maddeden oluşması gerektiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe örgüt Toplantısı’na katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada ilkelerine ve örgütüne sahip çıkan partilerinin yüzde 35 – 40 oy alacağını, seçimde çok şey söylenince seçmenin kafasının karıştığını söyleyerek; “3 şey söyle, sağlam söyle ve onu da yap” diye konuştu.

“Sen Hiç Soğan Cücüğü Yedin mi?”

Hayatında hiç kahveye gitmemiş, halkı tanımadan, sadece kitap yazarak yapılan çalışmanın başarılı olamayacağını vurgulayan Battal İlgezdi, bir toplantıda Genel Başkana parti ile ilgili projesini anlatana;  “Hiç soğan cücüğü yedin mi sen?” diye sorduğunu, kahvedeki adamı, halkı anlamadan seçim başarısının olmayacağını ifade ederek; “Seçim çalışmalarında parti çok şey söylemeyecek. Az söyle, üç şey söyle, sağlam söyle; onu yap. Parti üç önemli şey söylesin. Bizde onu uygulayalım. Çalışalım, başarı gelsin. 40 tane şey söyleriz akılda kalan hiçbir şey yok. Türkiye’de en büyük sıkıntı imar. İmar affı ile ilgili çalışmalar yap. İstanbul’un yüzde 80’i kaçak. Türkiye’de sağ seçmene dokunamazsanız iktidar olamazsınız” dedi.

“İlkelerine Sahip Çık Yüzde 35 Oy Al”

Battal İlgezdi; “Cumhuriyet Halk Partisi kendi ilkelerine sahip çıktığı gün yüzde 35’den aşağı oy almaz. Dışarıdan taşımayla bu iş yürümez. Kendi üyeleri, kendi il başkanları, ilçe başkanlarıyla yola çıkmalı. Sen kendi üyene güvenmezsen bu iş olmaz. Ecevit, Toprak işleyenin, su kullananındır” dedi; yüzde 40 oy aldı. Örgütle ilgili, seçimle ilgili bize ne görev verilirse, biz hazırız” diyerek örgüte güvenin öneminin altını çizdi.

Battal İlgezdi Murat Karayalçın ve İl Yönetimi ile ilgili; “İstanbul’a yeni bir yönetim atandı. Ben inanıyorum ki; Sayın Murat Karayalçın İstanbul’da parti adına en iyisini, en doğrusunu yapacaktır. İl yönetimini oluşturdu. Ben kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. Sayın Genel Başkan İstanbul için böyle uygun gördü” diye konuştu.

atasehir_chp_battal_

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin CHP Ataşehir İlçe örgüt Toplantısı’nda örgütle paylaştığı görüşleri:

Atama da, Ön Seçim de Olsa Partimiz İçin Çalışacağız

Önümüzde bir seçim var. Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Parti bizim patimiz. Partimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Aday belirleme yöntemi atama da olsa, ön seçim de olsa biz partimiz için çalışacağız.

Bu Partide Kimlik Üzerinden Siyaset Yapılmaz

Bu partide birlik olmalı. Birlik olduğu zaman büyür. Bu partide; Alevi de, Laz da, Kürt de hepsi olacak. Birleşe birleşe büyüyeceğiz. Ataşehir’in demografik yapısı belli. Alevi aday da olacak. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz? Bu partide din, mezhep, kimlik üzerinden siyaset yapılmaz. Sizden rica ediyorum adaylarımızı; bu Alevidir, bu Sunidir diye ayırmayalım.atasehir_chp_battal

“Üye İlçe, İl, Genel Başkanı Seçiyor; Milletvekili Seçemiyor”

Sayın Murat Karayalçın da ön seçimden yana olduğunu söylüyor. Üye; ilçe başkanını seçiyor, il başkanını seçiyor, genel başkanını seçiyor. Ama milletvekilini seçemiyor. Böyle bir şey olmaz. Anadolu yakasında 70 bin üyemiz var. 70 bin kişilik bir ön seçime hazırlanalım arkadaşlar. Ama son kararı genel merkez verecek. Sayın Genel Başkan yakında belirlenen yöntemi yakında açıklayacak. Seçimlerde kapı kapı dolaşacağız. Çalışırsak kazanırız. Ekonomik gücü zayıf örgütlerimize destek olacağız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ