logo

BATTAL İLGEZDİ’DEN ‘O’ HABERE BASIN AÇIKLAMASI!

BATTAL İLGEZDİ’DEN ‘O’ HABERE BASIN AÇIKLAMASI!

battal_ilgezdi_aciklamaAtaşehir’de yaşanan seyyar – zabıta tartışmasının Takvim Gazetesi’nde “Dayak Sever Belediye” başlıklı habere konu olması üzerine Başkan Battal İlgezdi’den açılama geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Takvim Gazetesi’nde yer alan “Dayak Sever Belediye” başlıklı haberle ilgili yaptığı açılamada, “içeriği asılsız ve gerçeklerden uzak” dedi.

Başkan İlgezdi, Ataşehir İlçe sınırları içerisinde seyyar karpuz satıcısı ile zabıta görevlileri arasında yaşanan tartışma ve arbedeyle şahsının ve belediyenin ilgisi olmadığını ifade ettiği açıklaması:

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün Takvim Gazetesi’nde yer alan “Dayak Sever Belediye” başlıklı haberin içeriği tamamen asılsız ve gerçeklerden uzaktır.

Ataşehir İlçe sınırları içerisinde seyyar karpuz satıcısı ile zabıta görevlileri arasında yaşanan tartışma ve arbedenin şahsım ve belediyemizle ilgisi yoktur.

Söz konusu haberde yer alan ve belediyemiz zabıta görevlilerini darp ettiği öne sürülen Hamit isimli bir korumam ve personelimiz de yoktur.

Şahsım ve belediyemize ilişkin uzun süredir devam eden asılsız haberlerle algı yaratma ve karalama kampanyasına karşı hukuki mücadelem devam etmektir.

Söz konusu bu habere ilişkin de yasal girişimlerde bulunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Battal İLGEZDİ

Ataşehir Belediye BAŞKANI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ