logo

BEKLENEN ‘KURBAN BAYRAMI TATİLİ’ AÇIKLAMASI GELDİ

BEKLENEN ‘KURBAN BAYRAMI TATİLİ’ AÇIKLAMASI GELDİ

Hükümetten beklene Kurban Bayramı tatili açıklaması geldi. Bayram tatili uzadı mı? Kurban Bayramı Tatil kaç gün? 31 Ağustos’ta başlayacak 4 Eylül’de bitecek dört günlük Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurban Bayram tatili uzadı mı? Tatil kaç gün? 31 Ağustos, Perşembe akşamı başlayacak 4 Eylü Pazartesi günü bitecek ve dört gün sürecek olan Kurban Bayramı resmi tatili süresi hükümet tarafından açıklandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Kurban Bayramı ile ilgili de beklenen haberi verdi. Bozdağ, yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında 30 Ağustos öncesi 28 ve 29 günleri ile 30 Ağustos sonrası 31 Ağustos’un da yarım gün olarak idari izinli sayılması kararı alındığını açıkladı.

BAYRAM TATİLİ UZADI: 10 GÜN

Bakanlar Kurulu kararı ile yapılan düzenlemeyle 28 Ağustos günü başlayacak olan Bayram Tatili 30 Ağustos ve Kurban Bayramı tatilleri birleştirilerek 10 gün olarak açıklandı. Tatil, 4 günlük Kurban Tatili ile birlikte 4 Eylü Pazartesi günü bitecek.

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Kurban Bayramı tatilinin 10 güne uzatıldığını, emekli maaşlarının, bayramdan önce 28-29 Ağustos tarihleri arasında ödeneceğini açıkladı.

Bekir Bozdağ Bayram tatiline ilişkin açıklamasında, “28 Ağustos pazartesi günü, 29 Ağustos salı günleri tam gün, 31 Ağustos perşembe günü yarım gün idari izinli sayılmasına karar verilmiştir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen köprü ve otoyollar, 30 Ağustos-5 Eylül saat: 07.00’a kadar ücretsiz olacak” dedi.

KGM TARAFINDAN İŞLETİLEN KÖPRÜ VE YOLLAR 30 AĞUSTOS – 5 EYLÜL ARASI ÜCRETSİZ

Hükümet Sözcüsü Bozdağ ayrıca, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen köprü ve otoyolların 30 Ağustos ile 5 Eylül saat: 07.00’a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ