logo

Belediye Meclis Üyesi Selami Kaplan Hayatını Kaybetti

Belediye Meclis Üyesi Selami Kaplan Hayatını Kaybetti

Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi Selami Kaplan, yakalandığı hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde yaşama veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi olarak görevine başlayan Selami kaplan yakalandığı amansız hastalıkla mücadeleye yenik düşerek tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde yaşama veda etti.

Alınan bilgiye göre, 11 Kasım 2017 günü henüz belirlenmeyen bir camide ikindi namazı kılınması beklenen Ataşehir Belediye Ak Partili Meclis Üyesi Selami Kaplan’ın  Karaca Ahmet Meezarlığı’nda toprağa verilecek.

Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği 17. Sıra adayı iken yedek listenin 1’nci sırasında yer aldığı için Yıldız Pektaş’ın istifası üzerine boşalan Ak Partili üyeliğine gelen Selami Kaplan meclis üyesi olarak görev yaparken hayatını kaybetti.

Ataşehir Kaymakamlığı’nda göreve atanan AK Partili Meclis Üyesi Yıldız Pektaş’ın yerine yedek listede 1.sırada yer aldığı için Selami Kaplan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi üyeliği görevine başlamıştı.

Selami Kaplan Kimdir?

1952 Çankırı doğumlu olan Selami Kaplan 1970 yılından bugüne çeşitli derneklerde yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundu. Siyasete 1976 yılında MSP Kadıköy Gençlik Kollarında başladı. 1980 İhtilalinde MSP kapanınca dört sene Anavatan Partisi İl delegesi olarak görev yaptı.

Siyasi yaşamına Refah Partisi’nde devam eden Kaplan  Ak Parti kurulduğunda Çankırı’da üye oldu. 2009-2014 Çankırı’da İlçe Meclis Üyeliği yaptı. 2014 Seçimlerinde 26 senedir ikamet ettiği Ataşehi̇r’den Meclis Üyesi adayı olarak 17. Sırada ve ilk yedekte yer aldı.

Ak Parti Ataşehi̇r İlçe Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı görevini İki yıldır sürdüren ve aynı zamanda Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Selami Kaplan bir üyenin istifası ile boşalan Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyeliği görevine yedek 1.sıradan asil olarak geldi. Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi olarak görevine başlayan Selami kaplan yakalandığı amansız hastalıkla mücadeleye yenik düşerek yaşama veda etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ