logo

‘BİZ MUHTARLARIN AYAĞINA GİDERİZ’

‘BİZ MUHTARLARIN AYAĞINA GİDERİZ’

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Muhtarları Dinliyoruz” etkinliğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Muhtarların sorumlulukları ve yetkileri dengelenmeli” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Muhtarları Dinliyoruz” etkinliğine katıldı.

Muhtarları dinledikten sonra bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, demokrasinin en net, en pürüzsüz tecelli ettiği seçimin muhtar seçimleri olduğunu belirterek, devletin kayıt dışı istihdam yapamayacağını, muhtarların sosyal güvenlik primlerinin payına düşen kısmının devlet tarafından yatırılması gerektiğini ifade etti.

Katıldığı “Muhtarları Dinliyoruz” etkinliğinde “Muhtarların sorumlulukları ve yetkileri dengeli hale getirilmeli” diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sorunları ve çözümlerini bildiklerini kaydederek, muhtarlara; “Şimdi burada muhtarlar sorunlarından söz ediyorlar. Sorunları biliyoruz da nasıl çözeceğiz? Eğer bir sorunun çözümü konusunda en sağlıklı öneriyi getiren partiye destek verirseniz, bu sorunların çoğu zaten çözülür. ’Ana muhalefet çalışsın, uğraşsın, e ne olacak? Biz öbür tarafa oy verelim belki onlar çözerler.’ Niye işin ustasını, sorunları çözen bir partiyi getirmiyorsunuz başa? Yeri gelince şikayet ediyoruz, güzel, edin. Sorunlarınız çözüldü mü? 14 yıl, 14… 14 ay değil. Çözüldü mü? Birileri muhtarı ayağına çağırır. Biz öyle yapmıyoruz. Ben muhtarların ayağına gidiyorum” şeklinde seslendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ