logo

BORSAYA AÇILACAK FİKİRTEPE’de ÇANTACILAR TEDİRGİN

BORSAYA AÇILACAK FİKİRTEPE’de ÇANTACILAR TEDİRGİN

borsaFikirtepe’ye 1 Milyar Avro sermaye ile gireceği açıklanan yabancı yatırımcının Türkiye’de ortaklık kuracağı firma mali yapısıyla da dikkat çekiyor. Fikirtepe borsaya açılıyor

Yarı özel mantıkla çalışan firmanın mali yapısındaki büyüklük ve Türkiye genelindeki iş hacmi ile ayrı bir güven vererek beraberinde iş yapmak üzere anlaşacağı yabancı sermayeye devlet güvencesinin de kapısını aralamış oluyor.

Her hangi bir aksilik olmazsa, önümüzdeki hafta açıklanması beklenen bu ortaklık sonucu, yerli firmanın borsada yüksek ciro ve karla işlem görüyor olması, Fikirtepe’de yapacakları projenin de borsaya açılması ve işlem görmesini sağlayacak.

Vatandaşın menfaatine yapılacak sözleşme şartları belirginleşirken, vatandaşın her hangi bir tedirginlik yaşamadan satın alacağı projenin getirisini de borsadan takip edebilme imkanı doğmuş oluyor.

Böylesine büyük bir sermaye ortaklığı ve desteği ile Fikirtepe’de yatırım için kollar sıvanırken Fikirtepe’de bazı firmalarda da tedirginlik oluştuğu yönünde duyumları alınmakta.

Evet , hep sen ben kavgasına tutuşan Fikirtepeliler bakalım bu fırsatı değerlendirebilecek ve geleceğini sağlama alabilecekler mi !?

Tedirgin olan firmalar ile ilgili yazımızı başka bir habere bırakıyor şimdilik sağlam firma ve devlet güvencesine borsanında eklendiği müjdeli haberini vermekle yetiniyoruz.

Kaynak: ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ