logo

ÇAMLI, ‘ÖLDÜRDÜNÜZ BİZİ HIRSIZ BEYAZ ADAM’

ÇAMLI, ‘ÖLDÜRDÜNÜZ BİZİ HIRSIZ BEYAZ ADAM’

“Hırsız, Beyaz Adam” diye nitelediği yapının, Fetö’yü, THKP-C’yi, Kılıcdaroğlu’nu saldığını iddia eden AK Partili Çamlı, istediği olmayınca FETÖ ile darbe yapmak istediğini iddia etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

k PArti Ataşehir İlçe Kadın Kolları tarafından “Osmanlı Haftası” kapsamında düzenlenen “Osmanlı Ruhu Ataşehir’de programında,“Biz çıkar çatıya uçan F16’ya tokat atmaya çalışırız. Bizden kork” diye seslenen Ak Pati İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Öldürdünüz bizi… 15 Temuz’da 248 kardeşimi öldürdünüz… Hala her gün şehit veriyoruz. Dolmabahçe’de Raina’da şehit veriyoruz… Çanakkale, 15 Temmuz ruhunu asla unutmayacağız, asla geçit vermeyeceğiz” dedi.

“Beyaz Adam”a, sen beni öldürdün, benim Cumhurbaşkanımı öldürmeye geldin” diye seslenen Ahmet Hamdi Çamlı, Mücahit Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olduklarına işaret ederek; “Buradan Beyaz Adam’a sesleniyorum. Avrupa’da mı, Amerika’da mı? Neredeysen… Adam olacaksın… İnsanlığın kaynaklarını hep beraber, adil bir şekilde paylaşacağız. Yoksa geçit yok. Gerisini sen düşün… 80 milyonu toprağa düşürmeme geçit yok” dedi.

4 YIL BOYUNCA DERS OLARAK SADECE ABDÜLHAMİT OKUTULSUN

“Mücahit Millet” nitelemesi ve Osmanlı torunları olarak selamladığı konuşmasın Hamdi Çamlı, Abdülhamit’i anlamanın her şeyi anlamak olduğunu kaydederek, Milli eğitim’e bütün kitapları bir kenara atarak 4 yıl boyunca ders olarak sadece Abdülhamit’i okutma önersinde bulunduğu konuşmasında; “Çünkü Abdülhamit’i anladığın zaman Adem’i, Musa’yı, İsa’yı Hz. Peygamber’i anlayacaksın. Abdülhamit’i anladın mı Edebali’yi, Osman Gazi’yi, Sultan Fatih’i, Sultan Süleyman’ı anlayacaksın. Abdülhamit’i anladın mı bu “hırsız beyaz adam”ı anlayacaksın. Siyonizmi, kapitalizmi, Emperyalizmi, İttihat Terakki’yi, Jön Türkler’i, CHP’yi, HDP’yi, PKK’yı, FETÖ’yü anlayacaksın. Ne kadar şeytan var? Ne kadar Rahman var? Onları anlayacaksın” diye konuştu.

BEN BUNLARA “BEYAZ ADAM” DİYORUM

Abdülhamit’i anlayınca; 16 Nisan’da anayasa değişikliği kabul edilmesin diye bin türlü oyun oynayanların anlaşılacağını iddia eden Ak Pati İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, bütün dünyanın Siyonistlerinin, hırsızlarının karşılarında olduğunu da iddia ederek; “Kim bunlar? Ben bunlara “Beyaz Adam” diyorum. Beyaz adam lafını Kızılderililer söylemiştir. Bu Avrupalı hırsız, katiller Amerika’ya ayak basıp mallarına el koyup hırsızlık yaptığı zaman Kızılderililer demiş “Beyaz Adam”ı. İşte “Beyaz Adam” bu…” ifadelerini kullandı.

SEN BİZİ ÖLDÜRDÜN 100 SENE ÖNCE

“Biz bunlara, bütün hırsızların bir arada olduğu Davos’ta “van minüt“ dedik” diyerek konuşmasını sürdüren Ahmet Hamdi Çamlı, “Kusura bakma kardeşi sen bizi öldürdün 100 sene önce. 1918’de benim topraklarımı işgal ettin. 100 senedir başımızdalar. Ne birliğimiz birlik, ne onurumuz onur, ne hayatımız hayat; hiçbir şeyimiz yok. Biz bunlara layık millet miyiz? Biz Osmanlı’nın torunuyuz. Biz büyük milletiz. En son 15 Temmuz’da gördük sokaklarda biz bu “Beyaz Adam”ı, “Hırsız”ı. Baktı ki; Fetö’yü, THKP’C’yi, Kılıcdaroğlu’nu salıyor olmuyor. Ne olacak? Darbe yapalım. Bu milleti 15 Temmuz’da gördüm. Başı açık, başı kapalı, Alevi kardeşimi, meyhanede kafayı çekmiş sarhoşu gördüm. Artık asla geçit vermeyeceğiz” dedi.

“HIRSIZ AVRUPA”

1945’te savaştan çıkan taş taş üstünde kalmayan Almanya’nın tank, top, uçak yaptığını, bizlere de isterse ve “şurada kullanamazsın” şeklinde koşullu sattığını ifade eden Ahmet Hamdi Çamlı, “Bunları biz niye yapmayalım? Biz geri zekalı mıyız “Hırsız Avrupa”?” sorularını yönelterek; “Avrupa’nın sahip olduğu servetin hepsi bizim. İlim bizim, bilim bizim, Tıp, Uzay bilimi bizim. Hepsini bizim, Endülüs medeniyetinden çaldılar. Bu geri zekalı Avrupalılar başı ağrıdığı zaman duvara vuruyordu… Sadece “Sıfır”ın telif hakkını alsak ödeyemezler” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ