logo

ÇANDEF, ÇANKIRI’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇANDEF, ÇANKIRI’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Çankırı Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve İl Özel idaresini ziyaret etti.

Kenan/itvhaber.com

Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız’ı ziyaret etti.

ÇANDEF Başkanlar Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri; Arif Öztürk, Samet Özdemir, Osman Akkaya, Zeynettin Aydın, Erol Çınar, Kadir Kondurmaz, İsmail Kılıçarslan, Yaşar Çeribaş’tan oluşan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ekibine itvhaber.com haber portalı adına Recep Kenan eşlik etti.

İlk gün Çankırı merkezde ziyaret programı gerçekleştiren ÇANDEF ekibi bu kapsamda Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız’ı ziyaret etti. ÇANDEF ekibi ilk günü Çankırı Kalesi ve Çankırı Fatihi Karatekin’in türbesini ziyaret ve Cam Seyir Terası’ndan Çankırı’yı seyrederek tamamladı.
Geceyi Çankırı’da konaklayarak geçiren Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ÇANDEF ekibi ikinci güne Uçak Kütüphane ziyareti ile başladı. Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve yanındaki Gölet Projesi ile Gemi Kütüphane çalışmalarını inceleyen ekip daha sonra Tuz Mağarası’nı gezdi.

Çankırı’nın Kızılırmak İlçesinde düzenlenen 12.Geleneksel Kızılırmak Kavun Festivali’ne katılan ÇANDEF ekibi özel ziyaretler yaptığı Ilgaz üzerinden İstanbul’a döndü.

Çankırı’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren, Kızılırmak Kavun festivaline katılan ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki, Başkanlar Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri; Arif Öztürk, Samet Özdemir, Osman Akkaya, Zeynettin Aydın, Erol Çınar, Kadir Kondurmaz, İsmail Kılıçarslan, Yaşar Çeribaş’tan oluşan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ekibine itvhaber.com haber portalı adına Recep Kenan eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ