logo

ÇANDEF, Genel Kurulda Yeni Genel Başkanını Seçti

ÇANDEF, Genel Kurulda Yeni Genel Başkanını Seçti

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 7.Olağan Genel Kurulu Çankırı milletvekilleri ve Belediye Başkanı ile STK temsilcilerinin yer aldığı yoğun katılımla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zekeriya Açıkgöz’ün 4,5 senedir Genel Başkanlığını yürüttüğü ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) 7.Olağan Genel Kurulu Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

ÇANDEF 7.Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde Mavi Liste ile yarışan Zeynettin Aydın 332 delegenin desteğini alarak İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Beyaz Listeyle Hüseyin Pilavcı 218 oy alırken,  Sarı liste ile seçime katılan Mevlüt Kandemir 41 delegenin desteğini aldı.

HABERİN FOTOLARI

Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün başkanlığında ÇANDEF Yönetim Kurulu tarafından İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) 7.Olağan Genel Kurulu’na Çankırı milletvekilleri M.Emin Akbaşoğlu ile Hüseyin Filiz, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hasan Turan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 24. Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt , Çankırı eski Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Ak Parti İstanbul İl Başkan Vekili Muharrem Ödemiş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüştem Kabil, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, Ankara Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Çankırı dernek, birlik ve STK başkan ve temsilcileri, delegeler, davetliler ve ÇANDEF üyesi Çankırılılar ile vatandaşlar katıldı.

Çankırı TV Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Özdemir’in sunuculuğunda başlayan tarafından ÇANDEF(İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) 7.Olağan Genel Kurulu, Başkan Sami Soydal, üyeler; İsmail Yüksel, Av.Fatih Erol, Av.Hacer Yıldız ve Mehmet Güneş’ten oluşan divan kurulu tarafından yürütüldü.

GENEL BAŞKAN ZEKERİYA AÇIKGÖZ FAALİYETLERİ ANLATTI

Divan Başkanı Sami Soydal’ın açılış konuşması sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden ÇANDEF 7.Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün ÇANDEF’in  faaliyetlerini anlattığı açılış konuşması ve yine faaliyetlerin yer aldığı sinevizyon gösterimi ile devam etti. ÇANDEF faaliyet raporu oylanıp kabul edilerek, ibra edildi.

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124803327536027/

PROTOKOL KATILIMCILARI SELAMLADI

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, Ankara Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Ak Parti İstanbul İl Başkan Vekili Muharrem Ödemiş, Çankırı eski Valisi Vahdettin Özcan, 24. Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hasan Turan yaptıkları konuşmalarla hazirunu selamlayarak yeni seçilecek yönetime başarılar dilediler.

ÇANKIRI’DAKİ ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Çankırı milletvekilleri M.Emin Akbaşoğlu ile Hüseyin Filiz konuşmalarında Çankırı’da yapılan çalışmalar ve yeni yatırımlar hakkında bilgi verdiler.

DENETLEME, BÜTÇE VE TAHMİNİ BÜTÇE İBRA EDİLDİ

Denetleme Kurulu Başkanı Erol Bayram tarafından okunan Denetleme Raporu oylanarak delegeler tarafından ibra edildi.

ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı tarafından okunan 2016 – 2017 yıllarına ait iki yıllık Kesin Bütçe ile 2018 -2019 yıllarına ait tahmini bütçeler görüşülüp oylanarak kabul edildi.

EK MADDELER GÜNDEME ALINDI

Divan Başkanlığı’na gelen, 17. Maddedeki değişiklikle Onursal Başkanlıklara ilavenin de yer aldığı ek gündem teklifi içeren maddenin gündeme alınması istemi delegeler arasında tepkiyle karşılandı. Delegelerin, Onursal Başkanlar arasına merhum Genel Başkan Vahap Yartaş’ın da alınması isteminin dikkate alınması üzerine ilave maddeler oylanarak Genel Kurul gündemine alınması kararlaştırıldı.

Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz tarafından ÇANDEF Yönetim Kurulu üyeleri ve konuklarına plaket ve Kuran-ı Kerim takdim edildi.

ÇANDEF GENEL BAŞKAN ADAYLARI 10’AR DAKİKA KONUŞTU

Divan Başkanı Sami Soydal’ın 5’er dakika ile sınırlanması önerisine Genel Başkan adayları tarafından karşı çıkılması üzerine, Divan’dan gelen 10’dakikalık süre kabul edildi. ÇANDEF Genel Başkan adayları sırasıyla; Hüseyin Pilavcı, Zeynettin Aydın ve Mevlüt Kandemir 10’ar dakika süre ile delegelere hitap ederek projelerini anlatıp, desteklerini istediler.

Genel Kurul gündeminin 12. Maddesindeki aday konuşmalarının tamamlanmasından sonra adayların listeleri Divan Başkanlığı tarafından Genel Kurulda okutuldu. Beyaz, Sarı ve Mavi liste ile girilen üç adayın yarıştığı ÇANDEF(İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) 7.Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan ve yönetim kurulu üyelerinim  seçimine geçildi.

800’ün üzerinde delegesi bulunan ÇANDEF’in genel başkanlık seçimi sandık kurulları tarafından kurulan 4 sandıkta gerçekleştirildi. Toplam 588 delegenin oy kullandığı seçimde 1 oy geçersiz sayıldı.

Yapılan sayımda 4 sandıkta toplam adaylardan Mavi Liste ile yarışan Zeynettin Aydın;  332, Beyaz liste ile seçime katılan Hüseyin Pilavcı; 218 oy alırken,  Sarı liste ile seçime katılan Mevlüt Kandemir 41 delegenin desteğini aldı.  ÇANDEF 7.Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimdeki sonuçla Mavi Liste ile yarışan Zeynettin Aydın 332 delegenin desteğini alarak İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu yeni Genel Başkanı olarak seçilmiş oldu.

ÇANDEF 7.OLAĞAN GENEL KURUL VİDEOLAR:

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124712077545152/

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124854790864214/

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124885394194487/

GENEL BAŞKAN ADAY KONUŞMALARI:

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124962620853431/

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124976017518758/

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2124990740850619/

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/2125128670836826/

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Yeni Yönetim Kurulu

ÇANDEF GENEL BAŞKANI:
Zeynettin Aydın

YÖNETİM KURULU ASİL:
Mehmet Altıntop

Erol Tepebaşı

Arif Öztürk

Harun Oflaz

İsmail Kılıçaslan

İsmail Altun

Osman Akkaya

Önder Tozan

Kuddusi Karagöz

Kadir Kandırmaz

Hüseyin Koca

Samet Özdemir

Yaşar Çeribaş

Kadir Karahan

Arif Şengül

Can Anbarkaya

İsmail Oyanık

İlyas Karakuş

Yahya Güler

DENETLEME KURULU:
İsmail Güvenç

Zeynel Yola

Ömer Lütfü Pusat

MERKEZ DİSİPLİN KURULU
Talat Özdemir

Dursun Kale

Hüseyin Yaman

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ