logo

ÇANDEF’TEN ATAŞEHİR’DE ‘KUTLU DOĞUM’ PROGRAMI

ÇANDEF’TEN ATAŞEHİR’DE ‘KUTLU DOĞUM’ PROGRAMI

atasehir_candef_kutlu_dogum (- 0)İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Kutlu Doğum Haftası kapsamında Ataşehir’de Prof.Dr. Recep Şentürk  ve  Ender Doğan’la kutlama programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)  tarafından Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen “Kutlu Doğum” etkinliğine Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Sadi Özata ile birlikte; Saadet Partisi Ataşhie İlçe Başkanı Adem Can, Bayburtlular Derneği Başkanı Ali Uğurlu, ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve ÇANDEF yönetim kurulu üyeleri, Çankırı birlik, dernek ve STK temsilcileri, Çankırılılar ile Ataşehirliler katıldı.

atasehir_candef_kutlu_dogum (4)

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Kutlu Doğum Programı F.S.M. Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsü  Prof.Dr. Recep Şentürk’nün “Kutlu Doğum” ve  günün anlamı üzerin söyleşisi ile devam edildi.

“Kutlu Doğum” programında Tasavvuf müziği sanatçısı Ender Doğan tarafından sema gösterileri eşliğinde İlahiler ve kasidelerden örnekler seslendirildi.

Program sonunda ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz ile Ataşehir Belediye Meclisi Başkanı Sadi Özata tarafından katkıları nedeni ile Prof.Dr. Recep Şentürk ile sanatçılara ve konuklara gül takdim edildi.

atasehir_candef_kutlu_dogum (47)

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)  Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz,  “Kutlu Doğum” etkinliği ile ilgili; “Her yıl ülkemizin her tarafında 1 Nisan ile 20 Nisan veya 30 Nisan’a kadar uzatılan “Kutlu Doğum” programları yapılır. Bizde ÇANDEF olarak Ataşehir İlçemizde bir Kutlu Doğum programı düzenleyelim dedik. Bu karar neticesinde buradaki arkadaşlarımızla görüşerek programla ilgili hazırlıklarımızı yaptık. Ataşehir İlçemizde güzel bir mekanda Kutlu Doğum programımızı düzenliyoruz. Ülkemizin yetiştirdiği Çankırılı hemşerimiz Prof.Dr. Recep Şentürk hocamızın güzel tecrübeleri ve birikimleriyle süslediğimiz ve yine ülkemizin yetiştirdiği Tasavvuf Müziği sanatçısı Ender Doğan ilahileri ve semazen gösterileriyle süslediğimiz Peygamber Efendimizi anma programı düzenledik” dedi.

atasehir_candef_kutlu_dogum (12)atasehir_candef_kutlu_dogum (15)atasehir_candef_kutlu_dogum (16)atasehir_candef_kutlu_dogum (20)

Organizasyonda emeği geçen ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı’na, Ataşehir Tüm Çankırılılar Dernek Başkanımız Mehmet Bağcı ile ekibine ve tüm destek verenlere teşekkür eden ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, desteği için Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’ye de teşekkür ederek ; “Destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonda bizden maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’ye ve çalışma arkadaşlarına da ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadeleri ile Battal İlgezdi’nin programa katkısını vurgulayarak teşekkür etti.

atasehir_candef_kutlu_dogum (32)atasehir_candef_kutlu_dogum (35)atasehir_candef_kutlu_dogum (38)atasehir_candef_kutlu_dogum (48)atasehir_candef_kutlu_dogum (51)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ