logo

Çankırı Çatı Örgütü ‘ÇANDEF’ Genel Başkan Adayları Netleşti

Çankırı Çatı Örgütü ‘ÇANDEF’ Genel Başkan Adayları Netleşti

25 Mart 2018 Pazar Günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 7.Olağan Genel Kurul öncesi ÇANDEF Genel Başkan adayları netleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı derneklerinin bir araya geldiği, İstanbul’daki Çankırılıları buluşturup kaynaştıran, İstanbul’daki Çankırı dernek ve STK’larının çatı örgütü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 7.Olağan Genel Kurul gerçekleştiriliyor.

Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki mevcut ÇANDEF Yönetim Kurulu bayrağı İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Olağan Genel Kurulunda gerçekleştirilecek seçimle belirlenecek yeni Genel Başkan ve yönetimine devredecek.

3 ADAY RESMEN BAŞVURDU

İstanbul’daki Çankırı dernek ve STK’larının çatı örgütü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 7.Olağan Genel Kurulnda yapılacak seçimde ÇANDEF Genel Başkanlığına resmen baş vuran adaylar: Zeynettin Aydın, Hüseyin Pilavcı ve Mevlüt Kandemir.

ADAYLARIN HEPSİNE AYNI MESAFEDEYİM

Üsküdar Belediyesi’ne ait Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 7.Olağan Genel Kurul hazırlıklarının tamamlandığını, Çankırı’ya ve Çankırılıya yakışır bir kongrenin gerçekleşeceğine inandığını kaydeden ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, yönetimleri döneminde Çankırı’ya kazandırdıklarının herkesçe bilindiğini, Genel Kurul’da faaliyet raporunda ayrıntıların Çankırılıların bilgisine sunulacağını kaydederek, “İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 7.Olağan Genel Kurulun Çankırı için hayırlı olmasını diliyorum. Federasyonumuza resmi olarak 3 adayımız başvurarak delege listesini istedi. Resmi başvurusunu yapan üç adayımıza da 811 olan delege listesini verdik. Bütün adaylara aynı mesafedeyim. Kongrede belirlenecek yönetimin bütün Çankırıları birleştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizlere düşen kongre sonucuna, delegelerin kararına saygı göstermek olmalıdır. Benim adıma olduğu iddia edilen destek açıklamaların hiç birinin aslı yoktur” dedi.

ZEYNETTİN AYDIN ADAYLIĞINI İLK AÇIKLAYANLARDAN

Şu ana kadar İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 7.Olağan Genel Kurul seçiminde ÇANDEF Genel Başkanlığına aday olacaklarını açıklayan isimler mevcut Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün yönetiminde de yer alan ve halen ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) 1.Bölge başkanı ve Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı görevlerini yürüten Zeynettin Aydın adaylığını ilk açıklayanlar arasında yer aldı.

HÜSEYİN PİLAVCI 2. KEZ ADAY OLDU

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 7.Olağan Genel Kurul seçiminde ÇANDEF Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan bir başka isim ise Hüseyin Pilavcı oldu. ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) 7.Olağan Genel Kurul seçiminde ÇANDEF Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hüseyin Pilavcı, Zekeriya Açıkgöz’ün başkanlığa seçildiği 6.Olağan Genel Kurul seçiminde ÇANDEF Genel Başkanlığına aday olmuştu.

MEVLÜT KANDEMİR BU SEFER DE ÇANDEF’E ADAY

ÇANDEF 7.Olağan Genel Kurulda İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan üçüncü isim ise Mevlüt Kandemir.  İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Mevlüt Kandemir 7 Haziran genel seçimlerde Ak Parti’den 2.Bölge milletvekili aday adayı olmuştu.

3 ADAY DA ÇANKIRI İŞ DÜNYASINDAN

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan üç aday da başarılı Çankırılı iş insanları olarak yaşamlarını sürdürüyor.

KONGRE BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanının da belirleneceği 7. Olağan Genel Kurul 25 Mart 2018 Pazar Günü Üsküdar Belediyesi’ne ait Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

ÇANDEF GENEL BAŞKAN ADAYLARI:

ÇANDEF GENEL BAŞKAN ADAYI; ZEYNETTİN AYDIN

ÇANDEF GENEL BAŞKAN ADAYI; HÜSEYİN PİLAVCI

ÇANDEF GENEL BAŞKAN ADAYI; MEVLÜT KANDEMİR

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ