logo

ÇANKIRILI ŞEHİT HAKAN ÖCALAN PENDİK’TE UĞURLANACAK

ÇANKIRILI ŞEHİT HAKAN ÖCALAN PENDİK’TE UĞURLANACAK

cankiri-sehit-askerMardin’de PKK’lılarla yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın, Çankırılı olduğu açıklandı. Öcalan Bayramören nüfusuna kayıtlı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mardin’de güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada ÇANKIRI İli – Bayramören İlçemize kayıtlı Jandarma Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan şehit oldu. Öcalan’ın ailesinin İstanbul pendik’te yaşadığı belirtiliyor

AÇIKLAMA VALİ ÖZCAN’DAN

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Mardin’de güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın, Çankırılı olduğunu bildirdi.cankiri-sehit-asker-

Vali Özcan yaptığı açıklamada, Öcalan’ın şehit edilmesinin kendisini derinden yaraladığını ifade etti.

Zor günler geçirdiğimizi hatırlatan Özcan, “Bizler, bu topraklarda ayakta durabilmek için büyük mücadeleler vermiş bir toplumuz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu topraklarda ayakta durmaya devam edeceğiz” dedi.

VATANIMIZ UĞRUNA CANINI FEDA ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Terör örgütüne yönelik operasyonların kararlı bir şekilde sürdüğünü vurgulan Özcan, şöyle devam etti:

“Şehidimiz Hakan Öcalan ile birlikte son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere Çankırılı hemşehrilerimiz ve milletimize metanet ve başsağlığı diliyorum.”

Jandarma Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın cenazesinin, İstanbul Pendik’te yarın kılınacak öğle namazı sonrası toprağa verileceği belirtiliyor.

cankiri-sehit-asker-hakan

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ